ACCOUNTANCY

Van Oers is een accountantskantoor wat de wil heeft zich te blijven verdiepen in de mensen om zich heen. Een gezonde en inspirerende werkomgeving is immers de basis van al het succes. Daarom hechten wij veel waarde aan een goede band met onze maatschappij. Vanuit die oprechte betrokkenheid dragen wij graag een steentje bij aan projecten en initiatieven die de kwaliteit van onze samenleving verhogen.


WE DOEN HET SAMEN

Wij bouwen graag een hechte band op met onze klanten. 
Door hen optimaal te ondersteunen kunnen zij succesvol én zorgeloos ondernemen.
Dat is ons doel!

SAMENSTELPRAKTIJK

Vanuit onze samenstelpraktijken in Breda, Oosterhout, Roosendaal en Zundert adviseren en begeleiden we ondernemers.

Doordat we in teams werken, hebben we korte lijnen en duidelijke aanspreekpunten.
De jaarrekening is voor de ondernemer een waardevol document, omdat het inzicht verschaft in de financiële realisatie van afgelopen jaren en een basis vormt voor toekomstige jaren. Dat zie je ook terug in onze aanpak. Bij Van Oers krijg je de ruimte om je talenten in de volle breedte tot bloei te laten komen.

VACATURES

LIEVER EERST EVEN APPEN?

Wil je eerst meer informatie over een vacature of het sollicitatieproces? Stuur dan gerust een app naar Winnie Bartels, onze recruiter. Zij is bereikbaar via 06-13612562. Bellen mag natuurlijk ook.

WAT VINDEN COLLEGA'S

DRIE VRAGEN AAN LAURENS CUELENAERE

Waarom heb je voor Van Oers gekozen?

"Ik heb voor Van Oers gekozen omdat dit gewoon de fijnste gesprekken waren. Er was nog niet gesproken over arbeidsvoorwaarden alvorens ik de keuze al gemaakt had. Funfact over Van Oers."

Wat staat er niet op je CV?

Op mijn CV staan voornamelijk de zogenaamde “Hard Skills”. Echter wordt er bij Van Oers ook erg ingezet op “Soft Skills” Dit is lastig op een CV te zetten maar wel erg bruikbaar als accountant.

Mooiste ervaring bij Van Oers?

Mijn mooiste ervaring bij Van Oers blijft toch het 2-jaarlijkse Van Oers feest. Goede feesten en netjes met de taxi of de bus thuis opgehaald en afgezet.