ACCOUNTANCY

Van Oers is een accountantskantoor wat de wil heeft zich te blijven verdiepen in de mensen om zich heen. Een gezonde en inspirerende werkomgeving is immers de basis van al het succes. Daarom hechten wij veel waarde aan een goede band met onze maatschappij. Vanuit die oprechte betrokkenheid dragen wij graag een steentje bij aan projecten en initiatieven die de kwaliteit van onze samenleving verhogen.

WE DOEN HET SAMEN

Wij bouwen graag een hechte band op met onze klanten. 
Door hen optimaal te ondersteunen kunnen zij succesvol én zorgeloos ondernemen.
Dat is ons doel!

SAMENSTELPRAKTIJK

Vanuit onze samenstelpraktijken in Breda, Oosterhout, Roosendaal en Zundert adviseren en begeleiden we ondernemers.

Doordat we in teams werken, hebben we korte lijnen en duidelijke aanspreekpunten.
De jaarrekening is voor de ondernemer een waardevol document, omdat het inzicht verschaft in de financiële realisatie van afgelopen jaren en een basis vormt voor toekomstige jaren. Dat zie je ook terug in onze aanpak. Bij Van Oers krijg je de ruimte om je talenten in de volle breedte tot bloei te laten komen.

VACATURES

LIEVER EERST EVEN APPEN?

Wil je eerst meer informatie over een vacature of het sollicitatieproces? Stuur dan gerust een app naar Wendy Snel - Lutt, onze recruiter. Zij is bereikbaar via 06-20710724. Bellen mag natuurlijk ook.

WAT VINDEN COLLEGA'S

DRIE VRAGEN AAN DWIGHT SNELL

Waarom heb je voor Van Oers gekozen?

Ik heb voor Van Oers gekozen, omdat ik hier goede ervaringen had opgedaan tijdens mijn stage. De begeleiding was goed, ik kreeg de kans om veel te leren en mijzelf te ontwikkelen. Daarnaast was het ontvangst goed, ik voelde mij gelijk op mijn gemak en er heerst een prettige sfeer. Vervolgens was na het afstuderen de keuze snel gemaakt om te kiezen voor Van Oers.

Wat staat er niet op je CV?

Dat ik graag omringd ben door vrienden en in mijn vrije tijd met hen graag leuke dingen organiseer zoals spelletjesavonden.

Mooiste ervaring bij Van Oers?

De feesten die Van Oers organiseert zijn altijd erg gezellig. Daarnaast is de vrijdagmiddagborrel een fijne weekafsluiting.