AFAS

Team AFAS groeit! Momenteel bestaat team AFAS, dat gevestigd zit in Oosterhout, uit zo’n 10 man. De lijntjes binnen dit hechte team zijn kort. Verder bestaat het team uit ambitieuze professionals die klanten uit diverse sectoren in de regio bedienen. Het leveren van kwaliteit staat voorop, evenals vooruitstrevendheid en een persoonlijke benadering. Een volgeplande consultancy agenda kom je 
bij ons dus niet tegen. Op flexibele en persoonlijke wijze een toegevoegde waarde leveren aan onze klanten, dat is wat wij belangrijk vinden. 

KWALITEIT

Onze AFAS-consultants ondersteunen onze klanten bij de optimalisatie van hun werkprocessen, zodat deze efficiënter verlopen. Team AFAS inventariseert knelpunten bij de klanten en geeft op basis daarvan heldere adviezen. Vervolgens vertalen onze consultants de wensen van onze klanten naar passende, toekomstbestendige oplossingen. Zij bieden oplossingen aan door een bijbehorend functioneel ontwerp aan te leveren. Concreet houdt dit in dat er functionaliteiten ontwikkeld, gebouwd en ingericht worden en dat er conversies uitgevoerd worden.

PERSOONLIJKE BENADERING

Naast dat onze consultants zich achter de schermen bezig houden met de inrichting, hebben zij veelvuldig contact met de klant. Zij onderhouden het contact met zowel de klant als met derden voor de uitvoering van de opdracht. Zo denken onze AFAS-consultants mee met de klant, beantwoorden zij vragen van de klant en begeleiden zij de klant bij de implementatie van AFAS. Deze begeleiding kent allerlei vormen. Hieronder vallen bijvoorbeeld het maken van een werkinstructie of handleiding, maar ook het geven van workshops ten behoeve van de implementatie of het trainen van klantgebruikers die werken met AFAS. 

TOTAALPAKKET

Kortom, onze AFAS-consultants helpen en adviseren onze klanten in het gebruik van AFAS. Door enerzijds een optimale inrichting van het systeem te creëren die voldoet aan de wensen van de klant en anderzijds het functioneel beheer van de omgeving op ons te nemen, kunnen onze klanten zich bezig houden met hun corebusiness. 

VACATURES

LIEVER EERST EVEN APPEN?

Wil je eerst meer informatie over een vacature of het sollicitatieproces? Stuur dan gerust een app naar Wendy Snel - Lutt, onze recruiter. Zij is bereikbaar via 06-20710724. Bellen mag natuurlijk ook.

WAT VINDEN COLLEGA'S

DRIE VRAGEN AAN ELISE MERKX

Waarom heb je voor Van Oers gekozen?

Het goede werkgeverschap, de mogelijkheid om te kunnen ontwikkelen, de van Oers University en ik heb echt een super tof gesprek gehad met Sandra (Directielid) en Marjolijn (Manager AFAS). Zeker dat laatste gaf voor mij de doorslag om de stap te maken.

Welk advies geef jij aan toekomstige collega’s?

Zorg dat je altijd in ontwikkeling blijft, je de mogelijkheden pakt waar je ze ziet en daar ook de ruimte voor voelt. Je kan beter teveel fouten maken dan stilstaan. Durf fouten te maken en je zult gegarandeerd groeien. En gaat het niet goed? Er staat een volledig AFAS-team achter je om je op te vangen en het op te lossen.

 Wat staat er niet op jouw cv?

Ik had van te voren nooit gedacht dat ik bij een accountantskantoor zou gaan werken, en toch doe ik het. Suffe accountants en saaie stoffige afdelingen? Nee, Van Oers is echt een familiebedrijf!