AGRO

Van Oers Agro is onderdeel van Van Oers Accountancy & Advies. Vanuit onze vestigingen in Roosendaal en Zundert bedienen wij onze agrarische klanten op het gebied van accountancy, belastingadvies en agrarisch advies.


KWALITEIT EN EEN PERSOONLIJKE BENADERING

Van Oers Agro onderscheidt zich door kwaliteit, vooruitstrevendheid en een persoonlijke benadering. We werken met een vast team van zo'n 40 enthousiaste medewerkers. De relatiebeheerders van Van Oers Agro komen uit de sector en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

VACATURES

LIEVER EERST EVEN APPEN?

Wil je eerst meer informatie over een vacature of het sollicitatieproces? Stuur dan gerust een app naar Winnie Bartels, onze recruiter. Zij is bereikbaar via 06-13612562. Bellen mag natuurlijk ook.

WAT VINDEN COLLEGA'S

DRIE VRAGEN AAN DENNIS KOOLEN

Hoe ervaar jij de cultuur van Van Oers?

De cultuur binnen van Oers is informeel. Er zijn korte lijnen en de leidinggevenden hebben altijd “de deur open”.

Wat maakt het werken bij Van Oers voor jou bijzonder?

Bij Van Oers zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en je wordt hierin ook volop gestimuleerd. Daarnaast is er ook regelmatig tijd voor een gezellig feestje!

Wat zijn je doelen op het gebied van werk? En hoe kan Van Oers jou hierbij helpen?

Ik wil mezelf blijven ontwikkelen en uitdagen in mijn werk. Doorgroeien als adviseur en leidinggevende. Van Oers helpt mij hierbij door coaching en training on the job.