AGRO

De agrarische sector zit vol dynamiek! Internationale ontwikkelingen, handelsbelangen, klimaatverandering en stikstofproblematiek vereisen flexibiliteit en een innovatieve instelling van de agrarische ondernemer. Technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en bieden kansen voor de toekomst van het agrarisch bedrijf. Nederland staat hoog aangeschreven als het gaat om kennisinnovatie en het leveren van topkwaliteit en deze positie willen we graag behouden. Dat vraagt continue focus en ondernemingsgeest van de Nederlandse agrarische bedrijven tegen een achtergrond van steeds veranderende politieke ontwikkelingen. Dacht je dat de agrarische sector niet spannend is? Allesbehalve!

De klanten van Van Oers Agro zijn innovatief, vooruitstrevend en internationaal georiënteerd en vragen op hun beurt topkwaliteit van een adviseur. Bij Van Oers begrijpen we als geen ander de problematiek waar ondernemers voor staan, hebben we hart voor de agrarische sector en vinden we duurzaamheid belangrijk, ook in de relatie met onze klanten. Niet voor niks hebben we een vooraanstaande positie in de financiële advisering van agrarische bedrijven in West-Brabant. 

Van Oers Agro groeit! En om onze klanten ook in de toekomst te kunnen voorzien van het juiste advies zijn wij op zoek naar accountants en fiscalisten met hart voor de agrarische sector. Vind jij het leuk om te werken in een dynamische omgeving? 

Heb je affiniteit met de agrarische sector en zie jij de charme van het bespreken van strategie aan een keukentafel? Dan willen we graag kennismaken met jou!

Van Oers Agro is onderdeel van Van Oers Accountancy & Advies. Vanuit onze vestigingen in Roosendaal en Zundert bedienen wij onze agrarische klanten op het gebied van accountancy, belastingadvies en agrarisch advies.

KWALITEIT EN EEN PERSOONLIJKE BENADERING

Van Oers Agro onderscheidt zich door kwaliteit, vooruitstrevendheid en een persoonlijke benadering. We werken met een vast team van zo'n 40 enthousiaste medewerkers. De relatiebeheerders van Van Oers Agro komen uit de sector en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

VACATURES

LIEVER EERST EVEN APPEN?

Wil je eerst meer informatie over een vacature of het sollicitatieproces? Stuur dan gerust een app naar Wendy Snel - Lutt, onze recruiter. Zij is bereikbaar via 06-20710724. Bellen mag natuurlijk ook.

WAT VINDEN COLLEGA'S

DRIE VRAGEN AAN DENNIS KOOLEN

Hoe ervaar jij de cultuur van Van Oers?

De cultuur binnen van Oers is informeel. Er zijn korte lijnen en de leidinggevenden hebben altijd “de deur open”.

Wat maakt het werken bij Van Oers voor jou bijzonder?

Bij Van Oers zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en je wordt hierin ook volop gestimuleerd. Daarnaast is er ook regelmatig tijd voor een gezellig feestje!

Wat zijn je doelen op het gebied van werk? En hoe kan Van Oers jou hierbij helpen?

Ik wil mezelf blijven ontwikkelen en uitdagen in mijn werk. Doorgroeien als adviseur en leidinggevende. Van Oers helpt mij hierbij door coaching en training on the job.