AUDIT

Van Oers Audit B.V. is gevestigd in Breda en onderdeel van Van Oers Accountancy & Advies. Van Oers Audit richt zich op het uitvoeren van wettelijke en vrijwillige controleopdrachten. Het klantenbestand bestaat voornamelijk uit Nederlandse bedrijven in de middensector. Daarnaast werken we voor diverse, internationaal gestructureerde ondernemingen. Dit doen we samen met andere kantoren uit onze internationale samenwerkingsverbanden.

MEER DAN ALLEEN JAARREKENINGEN CONTROLEREN

We doen meer dan alleen het controleren van de jaarrekening. Onze klanten waarderen Van Oers Audit omdat we altijd actief met ze meedenken, waarbij het persoonlijk contact de doorslag geeft. Bij Van Oers Audit draait het om daadkracht, oplossingsgerichtheid en betrokkenheid.

VACATURES

LIEVER EERST EVEN APPEN?

Wil je eerst meer informatie over een vacature of het sollicitatieproces? Stuur dan gerust een app naar Winnie Bartels, onze recruiter. Zij is bereikbaar via 06-13612562. Bellen mag natuurlijk ook.

WAT VINDEN COLLEGA'S

DRIE VRAGEN AAN RIK VAN BERS

Welk advies geef je toekomstige collega's? 

Durf te zeggen wat jij vindt, maar hou het wel respectvol en ben niet bang om dingen te vragen

Funfact over Van Oers 

Binnen Van Oers Audit werken nagenoeg evenveel mannen als vrouwen. 

Wanneer heb je voor het laatst iets voor het eerst gedaan? En wat?

Binnen Audit wordt er verwacht dat je bepaalde dingen snel oppakt, daarom krijg je iedere perioden (balans/interim) nieuwe werkzaamheden ten opzichte van het jaar ervoor. Dit zorgt voor veel dynamiek in het werk. Zo heb ik tijdens de interimcontrole meerdere interviews in het Engels gedaan, om alle bedrijfsprocessen in kaart te brengen.