AUDIT

Van Oers Audit B.V. is gevestigd in Breda en onderdeel van Van Oers Accountancy & Advies. Van Oers Audit richt zich op het uitvoeren van wettelijke en vrijwillige controleopdrachten. Het klantenbestand bestaat voornamelijk uit Nederlandse bedrijven in de middensector. Daarnaast werken we voor diverse, internationaal gestructureerde ondernemingen. Dit doen we samen met andere kantoren uit onze internationale samenwerkingsverbanden.

MEER DAN ALLEEN JAARREKENINGEN CONTROLEREN

We doen meer dan alleen het controleren van de jaarrekening. Onze klanten waarderen Van Oers Audit omdat we altijd actief met ze meedenken, waarbij het persoonlijk contact de doorslag geeft. Bij Van Oers Audit draait het om daadkracht, oplossingsgerichtheid en betrokkenheid.

VACATURES

LIEVER EERST EVEN APPEN?

Wil je eerst meer informatie over een vacature of het sollicitatieproces? Stuur dan gerust een app naar Wendy Snel - Lutt, onze recruiter. Zij is bereikbaar via 06-20710724. Bellen mag natuurlijk ook.

WAT VINDEN COLLEGA'S

DRIE VRAGEN AAN MAX VAN LOON

Welk advies geef je toekomstige collega’s?

Mocht je twijfelen om te komen werken bij Van Oers, neem dan vooral contact op met een van de werknemers van Van Oers. Via deze weg krijg je een beter beeld van hoe het er bij Van Oers aan toe gaat. 

Wat maakt het werken bij Van Oers voor jou bijzonder?

Wat werken bij Van Oers voor mij bijzonder maakt is het onderlinge contact met collega’s. Iedereen staat altijd open voor een gezellig praatje!

Funfact over Van Oers

Wist je dat de afdeling Audit, waar ik werkzaam ben, de afgelopen 5 jaar is gegroeid van 26 werknemers naar ruim 60 werknemers?