CORPORATE FINANCE

Van Oers Corporate Finance is één van de grotere organisaties in Nederland die haar klanten begeleidt bij fusie- en overnametrajecten, het aantrekken van financieringen en de uitvoering van complexe waarderingsvraagstukken.

GROTE DIVERSITEIT

Het team van specialisten adviseert haar klanten zowel nationaal als internationaal. Van Oers Corporate Finance werkt voor private ondernemingen, participatiemaatschappijen, publieke instellingen, managementteams en beursgenoteerde ondernemingen en treedt daarbij wisselend op als adviseur van kopende of verkopende partijen. 

De advisering door de medewerkers van Van Oers Corporate Finance, elk met een uitgebreide ervaring en specifieke expertise, kan worden samengevat met de kernwoorden betrokken en deskundig. Je komt terecht in een jong, dynamisch en vooral ambitieus team. Hard werken is een must, maar we weten ook precies hoe we onze successen moeten vieren. 

VACATURES

LIEVER EERST EVEN APPEN?

Wil je eerst meer informatie over een vacature of het sollicitatieproces? Stuur dan gerust een app naar Wendy Snel - Lutt, onze recruiter. Zij is bereikbaar via 06-20710724. Bellen mag natuurlijk ook.

WAT VINDEN COLLEGA'S

DRIE VRAGEN AAN EUGENE VAN DE KASTEEL

Welk advies geef je toekomstige collega's? 

Wil je binnen een organisatie werken waar je impact maakt? Dan ben je bij Van Oers aan het juiste adres! Je maakt direct deel uit van een hecht team bestaande uit verschillende afdelingen. De onderlinge samenwerking tussen deze afdelingen zorgt voor een verbreding van je kennis en vaardigheden. Daarnaast is er een gezonde balans tussen hard werken en ontspanning. Je krijgt bij Van Oers Corporate Finance de mogelijkheid om via verschillende disciplines kennis te maken met het Corporate Finance vak en jezelf te bekwamen als een echte professional. Je wordt niet in het diepe gegooid, maar je krijgt wel voldoende vrijheid en vertrouwen om zelf op onderzoek uit te gaan. Je zit direct met de klant aan tafel. En wanneer je de ‘oplossing’ voor de klant vindt, vier je deze successen. Daarnaast geeft Van Oers je de ruimte om te leren. Alle collega’s binnen Van Oers staan klaar om je te helpen en jouw vragen te beantwoorden. Pak alle kansen die voorbijkomen en laat zien wat je in huis hebt, want kansen krijg je zeker binnen Van Oers. Wanneer jij wilt, willen wij ook.

Hoe ervaar jij de cultuur van Van Oers? 

Van Oers is een professionele organisatie met oog voor de mens. Je wordt gezien en krijgt kansen om jezelf te ontplooien, maar je moet wel zelf initiatief nemen. Naast hard werken voor de klant, om diens droom te verwezenlijken, nemen we ook de tijd om als team te groeien door allerlei activiteiten te ondernemen. Er is oog voor maatschappelijke vraagstukken en ruimte voor eigen initiatieven. En niet te vergeten; onze vrijdagmiddagborrels zijn altijd erg gezellig en zo leer je andere Van Oers collega’s kennen!

Welke opleidingskansen heb ik al gekregen bij Van Oers? 

Ik ben zelf afkomstig vanuit het bankwezen. Via diverse externe opleidingen heb ik de verschillende aspecten van het Corporate Finance vak mogen ervaren, zoals het waarderen van een bedrijf etc. Daarnaast biedt Van Oers ook alle mogelijkheden om je op persoonlijk vlak te ontwikkelen door persoonlijke ontwikkelingstrajecten waarin je bijvoorbeeld meer leert over je manier van communiceren. Wanneer je jezelf bewust bent hoe je overkomt bij anderen, kan je dit inzetten in onderhandelingen om uiteindelijk het gewenste resultaat te behalen.