DUURZAAMHEIDSADVIES

Duurzaamheidadvies is dé nieuwste dienst binnen Van Oers; een eigen entiteit volledig gefocust op duurzaamheidsadvies in brede zin met als doel impact te maken. Wij willen direct bijdragen aan de verandering naar een duurzamere samenleving door ondernemingen te helpen toekomstbestendig te blijven en hun bestaansrecht te behouden. Grote ambities en werk met purpose!

GROTE DIVERSITEIT EN IMPACT

Wil jij werken in een jong en dynamisch team, inspireren en impact maken? Wil jij met jouw ideeën bijdragen aan de toekomstbestendigheid van bedrijven? Dan is van Oers Duurzaamheidsadvies je kans!

Als team voeren we al mooie opdrachten uit voor klanten, waaronder advisering over strategie en commercie, CO2 footprints, ondersteuning bij verduurzamingssubsidies en het voorbereiden op aankomende wet- en regelgeving (waarvan CSRD een belangrijke is). Maar daar stopt het niet; binnen ons team heb je de kans om te bouwen aan de dienstverlening van morgen. Onze ambitie is om in 2025 dé betrouwbare adviseur voor klanten in hun transitie naar toekomstbestendige ondernemingen te zijn!

JEZELF BLIJVEN ONTWIKKELEN

Binnen Duurzaamheidsadvies is er ruimte voor ontwikkeling, zowel inhoudelijk als op persoonlijk vlak. Er wordt niet anders verwacht dan dat je ideeën aanbrengt en kansen pakt die je in je werk tegenkomt. Learning on the job is een belangrijk onderdeel want we geloven dat je het meeste leert van het zelf doen, in een veilige omgeving. Tegelijkertijd kun je aan de slag met een uitgebreid curriculum aan training & opleiding en is er aanvullende ruimte voor persoonlijke invulling. Een unieke kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van een nieuwe dienst, de ontwikkeling van onze klanten én je eigen groei als professional.

VACATURES

Geloof jij dat je hier een inhoudelijke bijdrage aan kunt leveren, en tegelijk ook het team versterkt? Heb jij een achtergrond in of affiniteit met duurzaamheid en ben je leergierig? Dan heb je vast ook een favoriete SDG, hou je van leren en heb je ideeën hoe je mensen op dit onderwerp kunt inspireren en activeren. En dan ben jij degene die past binnen ons team!

Bekijk snel onze vacatures

LIEVER EERST EVEN APPEN?

Wil je eerst meer informatie over een vacature of het sollicitatieproces? Stuur dan gerust een app naar Wendy Snel - Lutt, onze recruiter. Zij is bereikbaar via 06-20710724. Bellen mag natuurlijk ook.

WAT VINDEN COLLEGA'S

DRIE VRAGEN AAN ELISE MERKX

Waarom heb je voor Van Oers gekozen?

Het goede werkgeverschap, de mogelijkheid om te kunnen ontwikkelen, de van Oers University en ik heb echt een super tof gesprek gehad met Sandra (Directielid) en Marjolijn (Manager AFAS). Zeker dat laatste gaf voor mij de doorslag om de stap te maken.

Welk advies geef jij aan toekomstige collega’s?

Zorg dat je altijd in ontwikkeling blijft, je de mogelijkheden pakt waar je ze ziet en daar ook de ruimte voor voelt. Je kan beter teveel fouten maken dan stilstaan. Durf fouten te maken en je zult gegarandeerd groeien. En gaat het niet goed? Er staat een volledig AFAS-team achter je om je op te vangen en het op te lossen.

 Wat staat er niet op jouw cv?

Ik had van te voren nooit gedacht dat ik bij een accountantskantoor zou gaan werken, en toch doe ik het. Suffe accountants en saaie stoffige afdelingen? Nee, Van Oers is echt een familiebedrijf!