FISCAAL

Van Oers is een accountantskantoor wat de wil heeft zich te blijven verdiepen in de mensen om zich heen. Een gezonde en inspirerende werkomgeving is immers de basis van al het succes. Daarom hechten wij veel waarde aan een goede band met onze maatschappij. Vanuit die oprechte betrokkenheid dragen wij graag een steentje bij aan projecten en initiatieven die de kwaliteit van onze samenleving verhogen.

BELASTINGADVIES

De specialisten van Van Oers Belastingadvies richten zich volledig op hun eigen specifieke vakgebied. Ze beschikken over waardevolle ervaring en volgen de meest recente ontwikkelingen binnen hun specialisme nauwgezet. Hierdoor kan de klant vertrouwen op een advies dat is toegespitst op zijn specifieke situatie. Ofwel; Van Oers Belastingadvies levert maatwerk.

Vanuit de adviespraktijken van Van Oers in Breda, Oosterhout, Roosendaal en Zundert onderhoud je persoonlijk contact met klanten, de Belastingdienst en intermediairs.

VAN OERS INTERNATIONAL

De belastingadviseurs van Van Oers International richten zich volledig op internationale vraagstukken. Samen hebben we al heel wat klanten begeleid om de stap naar het buitenland succesvol af te ronden. Die ervaring komt natuurlijk goed van pas. We overzien het traject van A tot Z en begeleiden de ondernemer hier volledig in.

Bij Van Oers International onderhoud je contacten met (inter)nationale klanten, de Belastingdienst en (buitenlandse) intermediairs.

VACATURES

LIEVER EERST EVEN APPEN?

Wil je eerst meer informatie over een vacature of het sollicitatieproces? Stuur dan gerust een app naar Wendy Snel - Lutt, onze recruiter. Zij is bereikbaar via 06-20710724. Bellen mag natuurlijk ook.

WAT VINDEN COLLEGA'S

DRIE VRAGEN AAN LENNY BLAAKMAN

Hoe zou je de sfeer bij Van Oers beschrijven?

Een hele ontspannen sfeer, waar kwaliteit op nummer één staat, maar voldoende tijd is voor lol onderling. 

Wanneer heb je voor het laatst iets voor het eerst gedaan? En wat?

Afgelopen zaterdag 15 december 2018. Het lopen van mijn eerste halve marathon. 

Waarom heb je voor Van Oers gekozen?

Van Oers heeft een grote fiscale praktijk met een hoog kwaliteitsniveau en heel veel mooie klanten. Dit in combinatie met de fijne werksfeer zorgt ervoor dat ik sinds ik de overstap heb gemaakt blij ben met deze keuze.