ONDERWIJS

Van Oers Onderwijs is onderdeel van Van Oers Accountancy & Advies. Wij zijn meer dan een administratiekantoor voor het onderwijs. Wij adviseren, zijn betrokken en deskundig. Ons team bestaat uit specialisten met elk een specifieke expertise. Zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Wij zijn de sparringpartner en betrouwbare professional voor veel onderwijsinstellingen, mede doordat wij maatoplossingen bieden.

ALLEMAAL ONZE EIGEN EXPERTISE

Het onderwijsteam bestaat uit loonadministrateurs en accountants. Allemaal zijn zij gespecialiseerd in de onderwijsbranche. Zij weten als geen ander hoe de wet- en regelgeving voor deze instellingen eruit ziet. Van de financiële administratie en personeelsadministratie tot en met het geven van HR-advies en het opleiden van medewerkers, wij ontzorgen de schoolbesturen.

VACATURES

LIEVER EERST EVEN APPEN?

Wil je eerst meer informatie over een vacature of het sollicitatieproces? Stuur dan gerust een app naar Wendy Snel - Lutt, onze recruiter. Zij is bereikbaar via 06-20710724. Bellen mag natuurlijk ook.

WAT VINDEN COLLEGA'S

DRIE VRAGEN AAN MARLEEN VAN LOON

Hoe zou je de sfeer bij Van Oers beschrijven?
Van Oers is zeker géén accountantskantoor dat we kennen van de vooroordelen zoals saai, stoffig en formeel. Van Oers is juist een gemoedelijk informeel Brabants kantoor met een toegankelijke en gezellige sfeer. Bij Van Oers wordt hard gewerkt, maar ook hard gelachen. De combinatie van hard werken en hard lachen, maakt het een prettige werkomgeving. Er moet gewerkt worden, maar wel met plezier!

Welk advies geef je toekomstige collega’s?
Grijp je kansen en profileer jezelf! Van Oers geeft veel mogelijkheid tot ontwikkelen, maar je moet het zelf doen. Dus neem initiatief, laat jezelf zien, denk goed na over wat je wel/niet wil en bespreek dit. Op deze manier kun je bij Van Oers een heel mooie carrière maken, waarbij je jezelf maximaal kunt ontwikkelen en nog meer van toegevoegde waarde kunt zijn bij Van Oers! Win, win!  

Mooiste ervaring bij Van Oers
Denkend over een antwoord op deze vraag schieten er veel mooie momenten door mijn hoofd. Vrijdagmiddagborrels, personeelsuitjes, grootste lol met collega’s over het versturen van complimentenkaartjes en niet te vergeten de kerstborrels. Om maar wat dingen te noemen! Maar in the end is het werken bij Van Oers een ervaring op zich, zeker als ik kijk hoe ik binnenkwam toen ik begon met werken bij Van Oers en hoe ik me heb ontwikkeld tot waar ik nu sta. Een mooie ervaring om die ontwikkeling te mogen maken bij Van Oers, met als hele leuke bijkomstigheid de gezellige uitjes en borrels met leuke collega’s!