ORGANISATIEADVIES

Van Oers Organisatieadvies helpt ondernemers bij het ontwikkelen en verbeteren van hun organisatie. Van het opstellen van een strategie tot het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Zij houden ontwikkelingen en trends nauwlettend in de gaten en adviseren ondernemers over hoe zij innovatief kunnen blijven. Daarnaast verzorgen zij HRM-advies en IT & Cybersecurity diensten voor ondernemers.

VERBONDENHEID, MAATSCHAPPELIJK EN ZAKELIJK

Het team van specialisten adviseert voornamelijk bedrijven in het MKB. Van Oers Organisatieadvies is gevestigd in Breda en is onderdeel van Van Oers Accountancy & Advies. Verbondenheid, maatschappelijk en zakelijk vinden we erg belangrijk. Samen leveren we kwaliteit en helpen we ondernemers verder. Daarnaast hechten we veel waarde aan een plezierige werksfeer.

VACATURES

IT & CYBERSECURITY

Het team van IT & Cybersecurity helpt ondernemers bij het optimaliseren van hun informatiebeveiliging. Want hoe voorkom je cyberincidenten? Onze specialisten geven pragmatische adviezen met bijbehorende effectieve risico beheersingsmaatregelen. Een team van specialisten dat altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Als het jij ook alles weet omtrent cybercrime en informatiebeveiliging, dan pas jij wellicht perfect in dit team. 

VACATURES

LIEVER EERST EVEN APPEN?

Wil je eerst meer informatie over een vacature of het sollicitatieproces? Stuur dan gerust een app naar Winnie Bartels, onze recruiter. Zij is bereikbaar via 06-13612562. Bellen mag natuurlijk ook.

WAT VINDEN COLLEGA'S

DRIE VRAGEN AAN NIELS KNEVELS

Wat staat er niet op je CV?

Dat ik een enorme voetbalgek ben

Welk advies geef je toekomstige collega's?

Zoek de samenwerking met elkaar op. Er is zó veel kennis aanwezig tussen de muren van Van Oers. Maak daar gebruik van. Samen weet je meer dan één. Dit maakt het werk nog leuker.

Waarom heb je voor Van Oers gekozen?

De prettige cultuur enerzijds en anderzijds de professionaliteit waar Van Oers om bekend staat in de markt. Van Oers Organisatieadvies is een snelgroeiende tak waar ik in de rol van financieringsspecialist mijn ervaring en kennis van financieringen kwijt kan en anderzijds veel contact met de klanten heb om hen zo goed mogelijk te adviseren.