ORGANISATIEADVIES

Van Oers Organisatieadvies helpt ondernemers bij het ontwikkelen en verbeteren van hun organisatie. Van het opstellen van een strategie tot het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Zij houden ontwikkelingen en trends nauwlettend in de gaten en adviseren ondernemers over hoe zij innovatief kunnen blijven. Daarnaast verzorgen zij HRM en IT advies voor ondernemers.

VERBONDENHEID, MAATSCHAPPELIJK EN ZAKELIJK

Het team van specialisten adviseert voornamelijk bedrijven in het MKB. Van Oers Organisatieadvies is gevestigd in Breda en is onderdeel van Van Oers Accountancy & Advies. Verbondenheid, maatschappelijk en zakelijk vinden we erg belangrijk. Samen leveren we kwaliteit en helpen we ondernemers verder. Daarnaast hechten we veel waarde aan een plezierige werksfeer.

VACATURES

IT ADVIES

Het team van IT Advies helpt ondernemers bij het optimaliseren van hun informatiebeveiliging. Want hoe voorkom je cyberincidenten? Onze specialisten geven pragmatische adviezen met bijbehorende effectieve risico beheersingsmaatregelen. Een team van specialisten dat altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Als jij ook alles weet omtrent cybercrime en informatiebeveiliging, dan pas jij wellicht perfect in dit team. 

VACATURES

LIEVER EERST EVEN APPEN?

Wil je eerst meer informatie over een vacature of het sollicitatieproces? Stuur dan gerust een app naar Wendy Snel - Lutt, onze recruiter. Zij is bereikbaar via 06-20710724. Bellen mag natuurlijk ook.

WAT VINDEN COLLEGA'S

DRIE VRAGEN AAN EMIEL VOGELAAR

Waarom heb je voor Van Oers gekozen?

Van Oers kende ik al enige tijd van verschillende mensen binnen mijn eigen kring. Zij waren altijd te spreken over de organisatie en dit gevoel ervaarde ik zelf ook tijdens de gesprekken. Met name de positieve energie viel me destijds op. Ze gaven aan veel waarde te hechten aan de sfeer en gezelligheid. Daarnaast was ook het verhaal over de functie goed. Je krijgt bij Van Oers de kans om verschillende opdrachten tegelijkertijd te doen en wordt daarbij ook vaak in het diepe gegooid. Hierdoor kan je snel ontwikkelen.

Welk advies geef je toekomstige collega’s?

Stel jezelf positief en enthousiast op. Als organisatieadviseur kan je op die manier betrokken raken bij allerlei leuke projecten binnen de organisatie. Door de samenwerking binnen heel Van Oers leer je een hoop mensen kennen en doe je kennis op van verschillende vakgebieden en branches. Daarnaast geven de diverse werkzaamheden en contacten veel energie, die je vervolgens weer kan meenemen naar je klanten.

Wat staat er niet op jouw CV?

Op mijn CV staat niet dat ik graag sport, reis en waar mogelijk deze ook combineer. Zo voetbal, klim en hardloop ik en vind ik het leuk om op verre bestemmingen te gaan duiken of te gaan skiën in Oostenrijk.