PROFESSIONAL

CORPORATE RECRUITER

Als Corporate Recruiter zet jij Van Oers als werkgever nóg beter op de kaart en zoek jij in de competitieve arbeidsmarkt naar de juiste kandidaten. Je bent een relatiebeheerder pur sang en weet op een respectvolle manier contacten te leggen met potentiële talenten. Je bent een actieve ambassadeur voor Van Oers en je weet jouw enthousiasme voor ons bedrijf over te brengen in persoonlijke contacten en in social media. Intern manage je de verwachtingen van de vacaturehouders, je informeert en adviseert over acties en resultaten. In deze rol richt je je met name op medior en senior professionals met een aantal jaren werkervaring. Ben jij de enthousiaste en resultaatgerichte Corporate Recruiter, die de verbinding weet te leggen? Dan maken we graag kennis met jou!

 

DIT HEB JE

 

Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in een commerciële richting

 

Minimaal 5 jaar werkervaring als (corporate) recruiter

 

Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als verbaal

 

Goede kennis van social media, met name LinkedIn

 

Affiniteit met Marketing en HRM

 

Kennis van de branche financiële dienstverlening en accountancy is een pré

 

Een flexibele instelling en je kunt goed samenwerken

 

Je bent gedreven, resultaatgericht en extravert

 

DIT KAN JE

Het opstellen van functieprofielen en het schrijven van vacatureteksten

 

Out of the box denken en je weet de juiste wervingsmethodes en –kanalen in te zetten om moeilijke vacatures succesvol in te vullen

 

Het begeleiden van alle kandidaten in het selectieproces en zorg dragen voor een positieve beleving in het contact met Van Oers

 

Initiatieven bedenken én uitvoeren op het gebied van Employer Branding, in samenwerking met interne stakeholders en onze specialisten op Marketing

 

Verbeterslagen maken in het recruitmentproces en in het gebruik van tools en systemen

 

Verwachtingen managen en prioriteiten bepalen

 

Vanuit oprecht enthousiasme voor Van Oers overbrengen hoe het is om bij ons te werken. Je bent een positief ingestelde en eerlijke ambassadeur

 

DIT KRIJG JE

Groei zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak via de Van Oers University, ons eigen opleidingsinstituut

 

Marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaardenpakket

 

Vrijheid en ruimte om je eigen ideeën in te brengen en uit te voeren

 

Verjaardagen én successen worden gezamenlijk gevierd

 

Een afwisselende baan

 

De deuren van onze directieleden staan altijd open. Zij helpen je waar ze kunnen

 

Werken in een persoonlijk en hecht team van professionals

 

WORD JIJ ONZE CORPORATE RECRUITER?

Voel jij je thuis in een professionele, zakelijke omgeving en weet je daarin met tact en overtuigingskracht onze doelen te behalen? Ben je flexibel, creatief en communicatief vaardig? Dan maken wij graag kennis met je!

Van Oers is één van de grootste accountancy & advies kantoren in Brabant. We zijn gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies, loonadvies, corporate finance, administratieve en juridische dienstverlening. We kiezen bewust voor het werken vanuit lokale kantoren dicht bij klanten. Bij ons ervaar je elke dag wat je werk betekent voor ondernemers, de lokale economie en de samenleving. Echte verbondenheid, zakelijk én maatschappelijk, is daarbij de basis. Iedere klant bij Van Oers heeft een eigen contactpersoon. Iemand die de dagelijkse cijfers én de lange termijn kent. Met de inzet van specialisten komen we tot de beste oplossing, altijd vanuit inleving en een ondernemende instelling. We hechten veel waarde aan een plezierige werksfeer. Als dat ook jou aanspreekt, maken we graag kennis.

VAN OERS IN ÉÉN ZIN

"Bourgondisch, Brabants, Vooruitstrevend"

JEZELF BLIJVEN ONTWIKKELEN

Groei en ontwikkeling zit diep geworteld in onze bedrijfscultuur. Daarom bieden we je coaching en training op maat aan. Zo kun jij de juiste stappen zetten in jouw loopbaan en blijft onze dienstverlening op het hoogste niveau. Bij Van Oers krijg je alle kansen om jezelf te ontwikkelen tot een volwaardig professional. Voor je het weet, heb je een eigen klantenportefeuille en functioneer je als klankbord voor lokale ondernemers. Vanuit onze eigen Van Oers University helpen wij jou hierin verder. 

DRIE VRAGEN AAN RICHELLE SENDERS

Waarom heb je voor Van Oers gekozen?

Van Oers heeft mij de kans geboden om naast mijn Master studie HR als werkstudent aan de slag te gaan. Een super mooie mogelijkheid binnen Van Oers waardoor je vanaf minuut één mee kan werken, je studiekennis kan toepassen en je persoonlijk kan ontwikkelen om na je studie door te groeien en fulltime aan de slag te gaan.

Hoe ervaar jij de cultuur bij Van Oers?

Bij Van Oers heerst een cultuur waarbij ik doorlopend met en van collega’s kan leren, verantwoordelijkheid krijg om mijn eigen voortgang en prestaties te kunnen laten zien en ik daardoor persoonlijk mag en kan groeien. Daarnaast ervaar ik bij Van Oers een persoonlijke en bourgondische sfeer, waarbij we graag borrels houden, feestjes bouwen en overwinningen met elkaar vieren.

Mooiste ervaring bij Van Oers?

Het Van Oers 55 jarig jubileum feest! Ondanks dat Van Oers groeit en meerdere locaties heeft, ervaar je vooral op deze momenten dat het niet uitmaakt welke functie je vervult of in welk team je zit. Op zo’n moment voelt het echt als één Van Oers en hebben we het met z’n allen heel gezellig.