PROFESSIONAL

FINANCIEEL ORGANISATIEADVISEUR

Als financieel organisatieadviseur bij Van Oers Organisatieadvies ben jij dé persoon die de beschikbare data bij een onderneming vertaalt naar financiële informatie, welke de bron vormt voor besluitvorming over de toekomst. Jij weet precies te achterhalen waar de behoefte van de ondernemer zit en draagt vanuit jouw rol substantieel bij aan de continuïteit en verdere groei van de onderneming. Ben jij doortastend, weet jij snel alle relevante gegevens uit de beschikbare administratie te halen, deze te vertalen naar de informatie die de klant nodig heeft én hou jij van afwisseling in jouw opdrachten? Dan maken we graag kennis met je!

 

DIT HEB JE

 

Een afgeronde WO opleiding accountancy of bedrijfseconomie

 

Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een rol als financieel adviseur, financieel- of business controller of RA accountant

 

Sterk analytisch vermogen, doortastendheid, uitstekend inzicht in cijfers en een goede dosis enthousiasme

 

Uitstekende vaardigheden met Microsoft Excel

 

Kennis van en ervaring met ERP-systemen en ervaring met BI-tools (zoals Power BI) zijn een pré

 

 

 

 

DIT KAN JE

Cijfermatig een grondige analyse maken van de situatie waarin de onderneming verkeert

 

Zelfstandig betrouwbare financiële rapportages opstellen (o.a. managementrapportages en prognoses) en werken met dashboards

 

Strategische doelstellingen in duidelijke KPI’s (en begrotingen) vertalen

 

Ondersteunen, bewaken en optimaliseren van budgetteringsprocessen

 

Snel de juiste gegevens uit de beschikbare administratie/informatie halen

 

Schakelen en sparren met de interne stakeholders van onze klanten, zoals de directie en financieel managers

 

Beschikken over een helicopterview en door goed luisteren en doorvragen de exacte behoefte van de klant boven tafel krijgen

 

Het verschil maken voor de onderneming door inzicht te verschaffen en mee te denken

 

 

DIT KRIJG JE

Een marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaardenpakket

 

Werken in een persoonlijk, hecht team van professionals

Groei, zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak via de Van Oers University

 

Vrijheid en ruimte om eigen ideeën in te brengen en uit te voeren

 

De deuren van onze collega’s staan altijd open. Zij helpen je waar ze kunnen

 

Verjaardagen én successen worden gezamenlijk gevierd

 

Vrijdagmiddagborrels om het weekend goed in te luiden

 

WORD JIJ ONZE FINANCIEEL ORGANISATIEADVISEUR?

Je hebt ervaring met grotere (controleplichtige) ondernemingen en herkent in de administratie van de ondernemer precies de informatie die jij nodig hebt om met managementrapportages en prognoses inzicht te geven in de financiën van de onderneming. In deze functie sta je midden in de organisatie en heb jij een cruciale rol; voor de ondernemer ben jij dé expert op het gebied van cijfers, maakt de gedachte daarachter inzichtelijk en dankzij jou kunnen zij keuzes maken voor de toekomst. Daarnaast vind jij het leuk om verschillende opdrachten succesvol te verrichten voor verschillende opdrachtgevers, waarbij je jouw kennis en ervaring optimaal kunt inzetten voor iedere klant. Elke opdracht is anders en brengt een nieuwe uitdaging met zich mee, waardoor jij tegelijkertijd jezelf blijft uitdagen en verder kunt ontwikkelen.

Van Oers is één van de grootste accountancy & advies kantoren in Zuid-Nederland. We zijn gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies, loonadvies, corporate finance, organisatieadvies, administratieve en juridische dienstverlening. We kiezen bewust voor het werken vanuit lokale kantoren dicht bij klanten. Bij ons ervaar je elke dag wat je werk betekent voor ondernemers, de lokale economie en de samenleving. Echte verbondenheid, zakelijk én maatschappelijk, is daarbij de basis. We hechten veel waarde aan een plezierige werksfeer. Als dat ook jou aanspreekt, maken we graag kennis.

VAN OERS IN ÉÉN ZIN

"Professioneel, Bourgondisch, Vooruitstrevend"

JEZELF BLIJVEN ONTWIKKELEN

Groei en ontwikkeling zit diep geworteld in onze bedrijfscultuur. Daarom bieden we je coaching en training op maat aan. Zo kun jij de juiste stappen zetten in jouw loopbaan en blijft onze dienstverlening op het hoogste niveau. Bij Van Oers krijg je alle kansen om jezelf te ontwikkelen tot een volwaardig professional. Vanuit onze eigen Van Oers University helpen wij jou hierin verder.

DRIE VRAGEN AAN NIELS KNEVELS

Wat staat er niet op je CV?

Dat ik een enorme voetbalgek ben.

Welk advies geef je toekomstige collega's?

Zoek de samenwerking met elkaar op. Er is zó veel kennis aanwezig tussen de muren van Van Oers. Maak daar gebruik van. Samen weet je meer dan één. Dit maakt het werk nog leuker.

Waarom heb je voor Van Oers gekozen?

De prettige cultuur enerzijds en anderzijds de professionaliteit waar Van Oers om bekend staat in de markt. Van Oers Organisatieadvies is een snelgroeiende tak waar ik in de rol van financieringsspecialist mijn ervaring en kennis van financieringen kwijt kan en anderzijds veel contact met de klanten heb om hen zo goed mogelijk te adviseren.