PROFESSIONAL LOONADMINISTRATEUR

Als loonadministrateur verzorg je de salarisadministratie voor diverse MKB-klanten. Je onderhoudt het contact met je klanten en de betrokken instanties. Jij bent degene die van toegevoegde waarde is en jezelf wilt blijven ontwikkelen. Is dat waar jij naar op zoek bent?DIT HEB JE


Afgeronde HBO opleiding, zoals: MER, HRM of Bedrijfseconomie


Een afgeronde PDL opleiding (VPS is een pre)


Meerdere jaren ervaring als loonadministrateur


Ervaring met AFAS of Loket


DIT KAN JE

Het periodiek verlonen van onze MKB-klanten


Het opstellen van rapportages


Het verzorgen van de aangifte loonheffing


Klanten voorzien van een gedegen adviesDIT KRIJG JE

Groei zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak via de Van Oers Academy, ons eigen opleidingsinstituut


Marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaardenpakket


Verjaardagen én successen worden gezamenlijk gevierd


WORD JIJ ONZE NIEUWE LOONADMINISTRATEUR?

Op onze vestiging in Etten-Leur zitten onze loonadviesspecialisten. Ter ondersteuning van dat team zoeken we een proactieve en bevlogen professional die helder kan communiceren.  

Van Oers is één van de grootste accountancy & advies kantoren in West-Brabant. We zijn gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies, loonadvies, corporate finance, administratieve en juridische dienstverlening. We kiezen bewust voor het werken vanuit lokale kantoren dicht bij klanten. Bij ons ervaar je elke dag wat je werk betekent voor ondernemers, de lokale economie en de samenleving. Echte verbondenheid, zakelijk én maatschappelijk, is daarbij de basis. Iedere klant bij Van Oers heeft een eigen contactpersoon. Iemand die de dagelijkse cijfers én de lange termijn kent. Met de inzet van specialisten komen we tot de beste oplossing, altijd vanuit inleving en een ondernemende instelling. We hechten veel waarde aan een plezierige werksfeer. Als dat ook jou aanspreekt, maken we graag kennis.

VAN OERS IN ÉÉN ZIN

"Bourgondisch, Brabants, Vooruitstrevend"

JEZELF BLIJVEN ONTWIKKELEN

Blijven ontwikkelen vinden we erg belangrijk. Daarom bieden we complete leerpakketten voor jou aan. Zo kun jij de juiste loopbaanstappen maken en blijft de dienstverlening op het hoogste niveau. Groei en ontwikkeling zit diep in onze bedrijfscultuur. Middels onze eigen Van Oers Academy helpen wij jou verder.

DRIE VRAGEN AAN MARISKA MORET

Wat staat er niet op je CV? 

Mijn ervaring en werkzaamheden bij Van Oers. Misschien moet ik deze nog bij werken, maar ik ben eigenlijk niet van plan om weg te gaan.

Welk advies geef je toekomstige collega's? 

Wees jezelf en pak alle kansen die je krijgt.

Mooiste ervaring bij Van Oers? 

De enorme waardering die ik in mijn eerste jaar bij Van Oers gekregen heb (en nog steeds krijg).