YOUNG PROFESSIONAL
JUNIOR ADVISEUR MARKETING & COMMUNICATIE

Als Young Professional houd jij de laatste ontwikkelingen en trends in de markt goed in de gaten. Word jij enthousiast van de mogelijkheden die online marketing kan bieden? Heb jij een passie voor het schrijven van pakkende content en social media? Ben jij in staat om snel kansen te zien en draagvlak te creëren voor jouw ideeën en krijg je energie van het organiseren van evenementen voor onze klanten en relaties? 
Als onze nieuwe Junior Adviseur Marketing & Communicatie speel je een belangrijke rol in de opzet, ontwikkeling, implementatie en uitvoering van ons marketingbeleid.

 

DIT HEB JE

 

Een HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur op het gebied van marketing/communicatie of een commerciële richting

 

Starter op de arbeidsmarkt of maximaal 2 jaar werkervaring

 

IJzersterke communicatieve vaardigheid, enthousiasme en ondernemende houding

 

Vlotte pen en merkt alle spelfouten feilloos op

 

 

Toereikende kennis van de laatste ontwikkelingen op social media, multimedia (foto en video)

 

Goede dosis nieuwsgierig- en leergierigheid

 

Affiniteit met onze kernwaarden: Betrokken, Daadkrachtig, Oplossingsgericht

 

Ambitie om door studie en praktijkervaring iedere dag jezelf te verbeteren

 

Affiniteit met event organisatie is een pré

 

Affiniteit met Photoshop, InDesign, Illustrator en videobewerking is een pré

 

DIT KAN JE

Beheren van onze social media kanalen, waarbij je creatieve en pakkende teksten schrijft die aansluiten bij de doelgroep

 

Bezighouden met E-mailcampagnes, beheer van de social media kalender en meewerken aan het (laten) maken van de content hiervoor

 

Opnemen, editen en plaatsen van video’s

 

Organiseren van (online) events in samenwerking met collega’s

 

Verzorgen van website optimalisatie, online en offline awareness creëren en werken aan onze branding (zowel in- als extern)

 

Zelfstandig werken, maar je bent tevens een teamplayer

 

Ad hoc, nauwkeurig en gestructureerd werken

 

 

DIT KRIJG JE

Een toffe en uitdagende baan binnen een leuk team, bij een organisatie die dit jaar is uitgeroepen tot World Class Workplace

 

Groei op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk vlak via de Van Oers University, ons eigen opleidingsinstituut

 

Marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaardenpakket

 

Verjaardagen én successen worden gezamenlijk gevierd

 

De deuren van onze directieleden staan altijd open. Zij helpen je waar ze kunnen

 

 

 

WORD JIJ ONZE NIEUWE JUNIOR ADVISEUR MARKETING & COMMUNICATIE?

Je komt te werken in een hecht en ambitieus team van professionals op de vestiging van Van Oers in Etten-Leur. Onze organisatie ontwikkelt zich op veel gebieden. Bij de stafafdelingen van Van Oers, zoals IT, HR en Marketing & Communicatie komen die ontwikkelingen samen. 
De stafafdeling Marketing & Communicatie is nauw betrokken bij veel ontwikkelingen, we adviseren over vraagstukken en zijn verantwoordelijk voor corporate communicatie en zijn continu bezig met stakeholdermanagent. We ondersteunen collega’s in hun communicatie met relaties, organiseren evenementen en pakken uiteenlopende projecten op die bijdragen aan reputatie, naamsbekendheid en commerciële effectiviteit. Kortom, een dynamische afdeling waar je ontzettend veel kunt leren. Zin om in ons avontuur te stappen?

Van Oers is één van de grootste accountancy & advies kantoren in West-Brabant. We zijn gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies, loonadvies, corporate finance, administratieve en juridische dienstverlening. We kiezen bewust voor het werken vanuit lokale kantoren, zodat we dicht bij onze klanten staan. 

Vanuit vijf vestigingen in West-Brabant bieden we met bijna 400 collega's oplossingen aan klanten in diverse branches. Wij vinden een open relatie met onze klanten en medewerkers belangrijk, evenals ontwikkeling en het optimaal benutten van elkaars kwaliteiten. Hierdoor zijn wij uitgegroeid tot een succesvolle organisatie met een kleurrijk palet aan specialismen. Deskundigheid en een informele sfeer zorgen ervoor dat onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen en thuis voelen. Wij zijn ten slotte niet voor niets uitgeroepen tot World-Class Workplace, een uitkomst die 100% gebaseerd is op de mening van onze medewerkers.

VAN OERS IN ÉÉN ZIN

"Bourgondisch, Brabants, Vooruitstrevend"

JEZELF BLIJVEN ONTWIKKELEN

Blijven ontwikkelen vinden we erg belangrijk. Daarom bieden we je coaching en training op maat aan. Zo kun jij de juiste stappen zetten in jouw loopbaan en blijft onze dienstverlening op het hoogste niveau. Groei en ontwikkeling zit diep geworteld in onze bedrijfscultuur en leertrajecten worden gefaciliteerd door onze eigen Van Oers University.

DRIE VRAGEN AAN RICHELLE SENDERS

Waarom heb je voor Van Oers gekozen?

Van Oers heeft mij de kans geboden om naast mijn Master studie HR als werkstudent aan de slag te gaan. Een super mooie mogelijkheid binnen Van Oers waardoor je vanaf minuut één mee kan werken, je studiekennis kan toepassen en je persoonlijk kan ontwikkelen om na je studie door te groeien en fulltime aan de slag te gaan.

Hoe ervaar jij de cultuur bij Van Oers?

Bij Van Oers heerst een cultuur waarbij ik doorlopend met en van collega’s kan leren, verantwoordelijkheid krijg om mijn eigen voortgang en prestaties te kunnen laten zien en ik daardoor persoonlijk mag en kan groeien. Daarnaast ervaar ik bij Van Oers een persoonlijke en bourgondische sfeer, waarbij we graag borrels houden, feestjes bouwen en overwinningen met elkaar vieren.

Mooiste ervaring bij Van Oers?

Het Van Oers 55 jarig jubileum feest! Ondanks dat Van Oers groeit en meerdere locaties heeft, ervaar je vooral op deze momenten dat het niet uitmaakt welke functie je vervult of in welk team je zit. Op zo’n moment voelt het echt als één Van Oers en hebben we het met z’n allen heel gezellig.