YOUNG PROFESSIONAL RECEPTIONIST

Het visitekaartje zijn voor onze klanten vanwege je representatieve en frisse verschijning. We doen ons werk graag goed, maar zonder jouw ondersteuning kunnen we dat niet realiseren! Kom jij als receptionist werken bij Van Oers?

 

DIT HEB JE

 

Een afgeronde Mbo opleiding zoals Receptionist of Frontoffice medewerker

 

Enkele jaren relevante werkervaring als receptionist

 

Perfecte beheersing van de Nederlandse taal

 

Een hands-on mentaliteit en een kritische kijk op zaken

 

Je bent sociaal en gastvrij ingesteld

 

Stressbestendige en professionele houding

 

Kennis van het Microsoft Office pakket

 

 

DIT KAN JE

Correspondentie met collega’s en externe partijen via telefoon, post en mail

 

Alle gegevens in het CRM pakket op orde houden en eventuele mutaties verwerken

 

Zorgdragen voor de representativiteit van het kantoor

 

Fungeren als gastvrouw/-heer voor het kantoor

Licht secretariële werkzaamheden

 

 

 

 

 

 

 

 

DIT KRIJG JE

Groei zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak via de Van Oers University, ons eigen opleidingsinstituut

 

Vrijheid en ruimte om eigen ideeën in te brengen en uit te voeren

 

Marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaardenpakket

 

Verjaardagen én successen worden gezamenlijk gevierd

 

Vrijdagmiddagborrels om het weekend goed in te luiden

 

De deuren van onze directieleden staan altijd open. Zij helpen je waar ze kunnen

 

Werken in een persoonlijk, hecht team van (young) professionals

 

WORD JIJ ONZE NIEUWE RECEPTIONIST?

Als receptionist op ons kantoor in Roosendaal ben je een echte duizendpoot. Je komt te werken in een professioneel team van 8 secretaresses die nauw met elkaar samenwerken. Deze vacature is in te vullen voor 32 tot 40 uur per week, waarbij de voorkeur uitgaat naar een dienstverband voor 36 uur per week.

Van Oers is één van de grootste accountancy & advies kantoren in West-Brabant. We zijn gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies, loonadvies, corporate finance, administratieve en juridische dienstverlening. We kiezen bewust voor het werken vanuit lokale kantoren dicht bij klanten.
 
Vanuit vijf vestigingen in West-Brabant bieden we met bijna 400 collega's oplossingen aan klanten in diverse branches. Wij vinden een open relatie met onze klanten en medewerkers belangrijk, evenals ontwikkeling en het optimaal benutten van elkaars kwaliteiten. Hierdoor zijn wij uitgegroeid tot een succesvolle organisatie met een kleurrijk palet aan specialismen. Deskundigheid en een informele sfeer zorgen ervoor dat onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen en thuis voelen. Wij zijn ten slotte niet voor niets uitgeroepen tot World-Class Workplace, een uitkomst die 100% gebaseerd is op de mening van onze medewerkers.

VAN OERS IN ÉÉN ZIN

"Bourgondisch, Brabants, Vooruitstrevend"

JEZELF BLIJVEN ONTWIKKELEN

Blijven ontwikkelen vinden we erg belangrijk. Daarom bieden we je coaching en training op maat aan. Zo kun jij de juiste stappen zetten in jouw loopbaan en blijft onze dienstverlening op het hoogste niveau. Groei en ontwikkeling zit diep geworteld in onze bedrijfscultuur en leertrajecten worden gefaciliteerd door onze eigen Van Oers University.

DRIE VRAGEN AAN RICHELLE SENDERS

Waarom heb je voor Van Oers gekozen?

Van Oers heeft mij de kans geboden om naast mijn Master studie HR als werkstudent aan de slag te gaan. Een super mooie mogelijkheid binnen Van Oers waardoor je vanaf minuut één mee kan werken, je studiekennis kan toepassen en je persoonlijk kan ontwikkelen om na je studie door te groeien en fulltime aan de slag te gaan.

Hoe ervaar jij de cultuur bij Van Oers?

Bij Van Oers heerst een cultuur waarbij ik doorlopend met en van collega’s kan leren, verantwoordelijkheid krijg om mijn eigen voortgang en prestaties te kunnen laten zien en ik daardoor persoonlijk mag en kan groeien. Daarnaast ervaar ik bij Van Oers een persoonlijke en bourgondische sfeer, waarbij we graag borrels houden, feestjes bouwen en overwinningen met elkaar vieren.

Mooiste ervaring bij Van Oers?

Het Van Oers 55 jarig jubileum feest! Ondanks dat Van Oers groeit en meerdere locaties heeft, ervaar je vooral op deze momenten dat het niet uitmaakt welke functie je vervult of in welk team je zit. Op zo’n moment voelt het echt als één Van Oers en hebben we het met z’n allen heel gezellig.