YOUNG PROFESSIONAL

SUPPORT IT MEDEWERKER

Ter uitbreiding van onze afdeling zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste support collega voor onze IT afdeling op ons kantoor in Etten-Leur. Ben jij iemand die zich thuis voelt in een snel veranderende omgeving, krijg jij energie bij het ondersteunen van collega’s? Ben je analytisch en oplossingsgericht en zoek je een werkplek in een echt team?
Lees dan gauw verder, want dan ben jij degene die we zoeken!

 

DIT HEB JE

Een afgeronde ICT opleiding (minimaal MBO ICT niveau 4)

Minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring

Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk

 

Ervaring met melding-registratiesystemen

 

Brede kennis van hardware, software en mobiele apparaten

 

 

Ervaring met en kennis van Microsoft Office 2016, Office 365, Windows 10, Active Directory en ITIL of bereid om daarin opgeleid te worden

 

Je bent in het bezit van rijbewijs B

 

 

DIT KAN JE

Je beschikt over een klant- en resultaatgerichte mentaliteit

 

Je bent toegankelijk, flexibel, stressbestendig, initiatiefrijk en accuraat

 

Je hebt een goed ontwikkeld probleemoplossend vermogen

Je hebt een proactieve houding

 

Je hanteert hoge kwaliteitsnormen

 

Je bent een teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken

 

 

 

 

DIT KRIJG JE

Groei zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak via de Van Oers University, ons eigen opleidingsinstituut

 

Marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaardenpakket

 

Verjaardagen én successen worden gezamenlijk gevierd

 

Vrijdagmiddagborrels om het weekend goed in te luiden

 

De deuren van onze directieleden staan altijd open. Zij helpen je waar ze kunnen

 

Werken in een persoonlijk, hecht team van (young) professionals

 

WORD JIJ ONZE NIEUWE SUPPORT IT MEDEWERKER?

Als support IT medewerker ondersteun je de interne gebruikers van onze systemen. Je bezoekt al onze kantoren om ook op locatie onze gebruikers te helpen bij vragen en het inrichten van de werkplek. Je draagt zorg voor een correcte, tijdige en klantvriendelijke registratie en afhandeling van incidenten, storingen, vragen en verzoeken en maakt daarbij gebruik van een geautomatiseerd systeem. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de installatie en het beheer van werkstations, de software en de randapparatuur. Door goede vragen te stellen en je technisch inzicht, weet je tot de juiste oplossingen te komen. Je lost de melding zelf op of zet deze door naar de juiste oplosgroep. Uiteraard controleer je of de afhandeling van het proces naar tevredenheid is verlopen. Tevens werk je mee aan innovatieve trajecten als PowerBI, datalake technologie, RPA, MS365 en Azure platform.

VAN OERS IN ÉÉN ZIN

"Bourgondisch, Brabants, Vooruitstrevend"

JEZELF BLIJVEN ONTWIKKELEN

Groei en ontwikkeling zit diep geworteld in onze bedrijfscultuur. Daarom bieden we je coaching en training op maat aan. Zo kun jij de juiste stappen zetten in jouw loopbaan en blijft onze dienstverlening op het hoogste niveau. Bij Van Oers krijg je alle kansen om jezelf te ontwikkelen tot een volwaardig professional. Vanuit onze eigen Van Oers University helpen wij jou hierin verder.

DRIE VRAGEN AAN RICHELLE SENDERS

Waarom heb je voor Van Oers gekozen?

Van Oers heeft mij de kans geboden om naast mijn Master studie HR als werkstudent aan de slag te gaan. Een super mooie mogelijkheid binnen Van Oers waardoor je vanaf minuut één mee kan werken, je studiekennis kan toepassen en je persoonlijk kan ontwikkelen om na je studie door te groeien en fulltime aan de slag te gaan.

Hoe ervaar jij de cultuur bij Van Oers?

Bij Van Oers heerst een cultuur waarbij ik doorlopend met en van collega’s kan leren, verantwoordelijkheid krijg om mijn eigen voortgang en prestaties te kunnen laten zien en ik daardoor persoonlijk mag en kan groeien. Daarnaast ervaar ik bij Van Oers een persoonlijke en bourgondische sfeer, waarbij we graag borrels houden, feestjes bouwen en overwinningen met elkaar vieren.

Mooiste ervaring bij Van Oers?

Het Van Oers 55 jarig jubileum feest! Ondanks dat Van Oers groeit en meerdere locaties heeft, ervaar je vooral op deze momenten dat het niet uitmaakt welke functie je vervult of in welk team je zit. Op zo’n moment voelt het echt als één Van Oers en hebben we het met z’n allen heel gezellig.