STAF

De vestigingen van Van Oers zouden zonder de professionele ondersteuning van de Stafafdelingen niet zo vlekkeloos draaien.

ONZE AFDELINGEN

De afdelingen HR, Marketing & Communicatie, IT en interne administratie ondersteunen de organisatie bij het realiseren van het dagelijkse werk.

Op de vestigingen zorgen administratief medewerkers, secretaresses en telefonistes/receptionistes ervoor dat onze klanten de beste service krijgen.

VACATURES

LIEVER EERST EVEN APPEN?

Wil je eerst meer informatie over een vacature of het sollicitatieproces? Stuur dan gerust een app naar Wendy Snel - Lutt, onze recruiter. Zij is bereikbaar via 06-20710724. Bellen mag natuurlijk ook.

WAT VINDEN COLLEGA'S

DRIE VRAGEN AAN WENDY SNEL-LUTT

 

Waarom heb je voor Van Oers gekozen?
Ik was toe aan een nieuwe uitdaging, waarin ik de kennis en ervaring die ik al op zak had kon toepassen, maar ook mezelf verder kon ontwikkelen. Ik raakte in gesprek met Van Oers voor de functie van Corporate Recruiter en werd bij de eerste kennismaking meteen enthousiast over de mogelijkheden. Ook mijn tweede gesprek was heel positief en ik kreeg een warm gevoel bij Van Oers. Een bedrijf waar ik kansen met beide handen aan zou kunnen pakken en waar ik meer uit mezelf zou kunnen halen. Dit heeft mij doen besluiten om volmondig JA te zeggen tegen de rol die ik tot op de dag van vandaag vol enthousiasme vervul!

Hoe ervaar jij de cultuur bij Van Oers?
Bij Van Oers wordt er hard gewerkt, maar dit doe je niet alleen. Samen zetten we onze schouders eronder, maar vergeten niet om ook eens tijd te nemen voor elkaar. Even gezellig lunchen, een rondje wandelen of na werktijd iets ondernemen. Een cultuur waar samenwerken van groot belang is, zo haal je het beste uit jezelf en uit je collega’s. Lukt het even niet, dan is er altijd iemand die bereid is om je te helpen.

Mooiste ervaring bij Van Oers?
Mijn mooiste ervaring binnen Van Oers is er één die steeds weer terugkomt en dat is het succesvol vervullen van een vacature. Het vinden van de juiste match, zodat ik een blij team heb en een blije nieuwe collega, daar krijg ik écht energie van!