STAGE EN OPEN SOLLICITATIE

Stage lopen bij Van Oers? Dat kan! We bieden veel mogelijkheden en zorgen dat je direct vanaf het begin meedraait in onze organisatie. Niet op zoek naar een stageplaats, maar staat er ook geen vacature voor jou tussen? Je kunt ook je open sollicitatie naar ons sturen. We komen graag in contact met enthousiastelingen met veel ambities.


STAGE BIJ VAN OERS

Weinig stagiaires kunnen vertellen dat ze dit hebben meegemaakt: serious business vanaf de eerste stagedag. Zo doen we dat bij Van Oers. Mee naar klanten, meedenken over de pittigste vraagstukken en helpen bouwen aan oplossingen. Natuurlijk is de begeleiding intensief, maar je bent allesbehalve een toekijker.


DIT HEB JE


Ambitie om je verder te verdiepen in je vakgebied (controle-, samenstelpraktijk of fiscaliteit)


Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk


Gemotiveerde, ondernemende en leergierige instelling
DIT KAN JE

Je bent bezig met je HBO of WO opleiding in de richting van Fiscaliteit, Accountancy, Bedrijfseconomie of Business IT & ManagementDIT KRIJG JE

Serious business vanaf dag één

Stagevergoeding

Intensieve begeleiding en coaching


De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen


Werken in een jong, ambitieus en hecht team van professionals


Mogelijkheden tot een eerste baan


WORD JIJ ONZE NIEUWE STAGIAIR(E)?

Van Oers is een bijzondere plek voor stages. Heel veel van de ervaren collega’s zijn dagelijks betrokken bij de begeleiding en coaching. Leren en groeien zit in het Van Oers DNA. 

Het gebeurt regelmatig dat we stagiairs weer terugzien na hun opleiding. Elk jaar beginnen zo’n 15 net afgestudeerde starters hun loopbaan bij Van Oers.

We investeren in mensen. We zijn een hecht team. Verbinding is de basis voor alles. Veel van onze collega’s zijn opgeleid en gegroeid binnen het bedrijf. De Van Oers University is daarbij een belangrijke schakel, maar zeker niet de enige. Investeren in mensen zit ook in interesse en een hechte samenwerking.

VAN OERS IN ÉÉN ZIN

"Bourgondisch, Brabants, Vooruitstrevend"

OPEN SOLLICITATIE

Wil jij graag voor Van Oers werken, maar zie jij geen passende vacature staan?

Voor Breda, Oosterhout, Roosendaal, Etten-Leur en Zundert komen wij graag in contact met kandidaten die willen meewerken aan onze ambities.

Stuur je open sollicitatie in via onderstaande sollicitatiebutton. Mocht je op voorhand willen informeren naar de mogelijkheden? Stuur dan een mail naar werken@vanoers.nl ter attentie van Winnie Bartels.