CORPORATE FINANCE

Van Oers Corporate Finance is één van de grotere organisaties in Nederland die haar klanten begeleidt bij fusie- en overnametrajecten, het aantrekken van financieringen en de uitvoering van complexe waarderingsvraagstukken.


GROTE DIVERSITEIT

Het team van specialisten adviseert haar klanten zowel nationaal als internationaal. Van Oers Corporate Finance werkt voor private ondernemingen, participatiemaatschappijen, publieke instellingen, managementteams en beursgenoteerde ondernemingen en treedt daarbij wisselend op als adviseur van kopende of verkopende partijen. 

De advisering door de medewerkers van Van Oers Corporate Finance, elk met een uitgebreide ervaring en specifieke expertise, kan worden samengevat met de kernwoorden betrokken en deskundig. Je komt terecht in een jong, dynamisch en vooral ambitieus team. Hard werken is een must, maar we weten ook precies hoe we onze successen moeten vieren. 

VACATURES

LIEVER EERST EVEN APPEN?

Wil je eerst meer informatie over een vacature of het sollicitatieproces? Stuur dan gerust een app naar Marco Lagarde, onze recruiter. Hij is bereikbaar via 06-47846326. Bellen mag natuurlijk ook.

WAT VINDEN COLLEGA'S

DRIE VRAGEN AAN TIM VAN RIJN

Welk advies geef je toekomstige collega's? 

Spreek veel met collega’s. Er zijn veel afdelingen en specialismen binnen Van Oers en van elkaar kun je veel leren.

Wanneer heb je voor het laatst iets voor het eerst gedaan? En wat? 

Drie weken geleden, Yoga. Ik moet fit blijven, ondanks een zittend beroep he ;)

Waarom heb je voor Van Oers gekozen? 

Na mijn eerste baan zocht ik werk in Corporate Finance. Bij Van Oers is er professioneel en groot CF-team en daar wilde ik graag bij werken.