AANGIFTEMEDEWERKER

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij een goede samenwerking, kwalitatieve dienstverlening en een informele werksfeer centraal staan? Lees dan verder!
We zijn voor ons kantoor op zoek naar een zelfstandige en communicatief vaardige Aangiftemedewerker, die graag zorgdraagt voor een juiste en tijdige belastingaangifte voor onze klanten. Vind jij het belangrijk dat er een goede balans is tussen werk en privé en heb jij inmiddels al wat jaren ervaring als Aangiftemedewerker of wil je je als starter hierin vastbijten? Dan drinken we graag een kop koffie met jou!
 

DIT HEB JE

 • Een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld richting Fiscaal Recht, Fiscale Economie of Accountancy (wanneer je in je laatste fase zit, reageer dan ook gerust) of HBO denk- en werkniveau
 • Uitstekende mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
 • Je bent nauwkeurig en analytisch sterk
 • Een klantgericht instelling

DIT KAN JE

 • Voorbereiden van stukken ten behoeve van het opstellen van aangiften en/of jaarrapporten
 • Opstellen van aangiften IB en VPB
 • Verzorgen van bezwaarschriften
 • Controleren van belastingaanslagen
 • Onderhouden van contacten met klanten, Belastingdienst en overige externe partijen

DIT KRIJG JE

 • Groei, zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak via de Van Oers University, ons eigen opleidingsinstituut
 • Marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaardenpakket
 • Verjaardagen én successen worden gezamenlijk gevierd
 • Vrijdagmiddagborrels om het weekend goed in te luiden
 • De deuren van onze directieleden staan altijd open. Zij helpen je waar ze kunnen
 • Werken in een persoonlijk, hecht team van (young) professionals

WORD JIJ ONZE NIEUWE AANGIFTEMEDEWERKER?

Voor onze fiscale praktijk zijn we op zoek naar een Aangiftemedewerker die van aanpakken weet en een goede bijdrage kan leveren aan het team. De functie van Aangiftemedewerkers is zowel parttime als fulltime in te vullen. Spreken we je binnenkort?

Van Oers is één van de grootste accountancy & advies kantoren in West-Brabant. We zijn gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies, loonadvies, corporate finance, organisatieadvies en administratieve en juridische dienstverlening. We kiezen bewust voor het werken vanuit lokale kantoren dicht bij klanten. Bij ons ervaar je elke dag wat je werk betekent voor ondernemers, de lokale economie en de samenleving. Echte verbondenheid, zakelijk én maatschappelijk, is daarbij de basis. Iedere klant bij Van Oers heeft een eigen contactpersoon. Iemand die de dagelijkse cijfers én de lange termijn kent. Met de inzet van specialisten komen we tot de beste oplossing, altijd vanuit inleving en een ondernemende instelling. Deskundigheid en een informele sfeer zorgen ervoor dat onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen en thuis voelen. Wij zijn ten slotte niet voor niets uitgeroepen tot World-Class Workplace, een uitkomst die 100% gebaseerd is op de mening van onze medewerkers.

VAN OERS IN ÉÉN ZIN

"Bourgondisch, Brabants, Vooruitstrevend"

JEZELF BLIJVEN ONTWIKKELEN

Blijven ontwikkelen vinden we erg belangrijk. Daarom bieden we complete leerpakketten voor jou aan. Zo kun jij de juiste loopbaanstappen maken en blijft de dienstverlening op het hoogste niveau. Groei en ontwikkeling zit diep in onze bedrijfscultuur. Vanuit onze eigen Van Oers University helpen wij jou verder.

DRIE VRAGEN AAN LENNY BLAAKMAN

Hoe zou je de sfeer bij Van Oers beschrijven?

Een hele ontspannen sfeer, waar kwaliteit op nummer één staat, maar voldoende tijd is voor lol onderling. 

Wanneer heb je voor het laatst iets voor het eerst gedaan? En wat?

Afgelopen zaterdag 15 december 2018. Het lopen van mijn eerste halve marathon. 

Waarom heb je voor Van Oers gekozen?

Van Oers heeft een grote fiscale praktijk met een hoog kwaliteitsniveau en heel veel mooie klanten. Dit in combinatie met de fijne werksfeer zorgt ervoor dat ik sinds ik de overstap heb gemaakt blij ben met deze keuze. 

ZIEN WE JOU BINNENKORT?