ACCOUNTANT

Jij zit direct bij de klant aan tafel. Je ondersteunt en adviseert ze en bent een actieve probleemoplosser. Als accountant ben je van toegevoegde waarde en vind je het belangrijk om jezelf verder te ontwikkelen. Daar geven wij je alle ruimte en tijd voor. Ben jij degene waar wij naar op zoek zijn?
 

 

DIT HEB JE

 

Een afgeronde opleiding hbo Accountancy of Bedrijfseconomie

 

De ambitie om Accountant AA te worden of het traject tot AA al gestart

 

Meerdere jaren relevante werkervaring in de samenstelpraktijk

 

De ambitie om door te groeien tot Adviseur

 

Bovenliggende interesse voor cliënten in het MKB

 

 

DIT KAN JE

 

Zelfstandig opstellen van (geconsolideerde) jaarrekeningen

 

Voeren van administraties en periodieke rapportages

 

Verrichten van fiscale aangiften IB, VpB, btw

 

Voeren van bedrijfsgesprekken, direct aan tafel met de DGA

 

 

DIT KRIJG JE

 

Groei, zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak via zowel de Van Oers University, ons eigen opleidingsinstituut

 

Marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaardenpakket

 

Verjaardagen én successen worden gezamenlijk gevierd

 

Vrijdagmiddagborrels om het weekend goed in te luiden

 

De deuren van onze directieleden staan altijd open. Zij helpen je waar ze kunnen

 

Werken in een persoonlijk, hecht team van (young) professionals

 

WORD JIJ ONZE NIEUWE ACCOUNTANT?

Voor onze vestigingen in Breda, Oosterhout, Roosendaal en Zundert zijn wij op zoek naar de actieve accountant die makkelijk contacten legt en communicatief vaardig is. De ondernemende accountant die onze klanten verder helpt. Je analyseert niet alleen, maar je bedenkt en realiseert ook de oplossingen. 

Van Oers is één van de grootste accountancy & advies kantoren in West-Brabant. We zijn gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies, loonadvies, corporate finance, administratieve en juridische dienstverlening. We kiezen bewust voor het werken vanuit lokale kantoren dicht bij klanten. Bij ons ervaar je elke dag wat je werk betekent voor ondernemers, de lokale economie en de samenleving. Echte verbondenheid, zakelijk én maatschappelijk, is daarbij de basis. Iedere klant bij Van Oers heeft een eigen contactpersoon. Iemand die de dagelijkse cijfers én de lange termijn kent. Met de inzet van specialisten komen we tot de beste oplossing, altijd vanuit inleving en een ondernemende instelling. We hechten veel waarde aan een plezierige werksfeer. Als dat ook jou aanspreekt, maken we graag kennis.

VAN OERS IN ÉÉN ZIN

"Bourgondisch, Brabants, Vooruitstrevend"

JEZELF BLIJVEN ONTWIKKELEN

Blijven ontwikkelen vinden we erg belangrijk. Daarom bieden we complete leerpakketten voor jou aan. Zo kun jij de juiste loopbaanstappen maken en blijft de dienstverlening op het hoogste niveau. Groei en ontwikkeling zit diep in onze bedrijfscultuur. Middels onze eigen Van Oers University helpen wij jou verder.

DRIE VRAGEN AAN DWIGHT SNEL

Waarom heb je voor Van Oers gekozen?

Ik heb voor Van Oers gekozen, omdat ik hier goede ervaringen had opgedaan tijdens mijn stage. De begeleiding was goed, ik kreeg de kans om veel te leren en mijzelf te ontwikkelen. Daarnaast was het ontvangst goed, ik voelde mij gelijk op mijn gemak en er heerst een prettige sfeer. Vervolgens was na het afstuderen de keuze snel gemaakt om te kiezen voor Van Oers.

Wat staat er niet op je CV?

Dat ik graag omringd ben door vrienden en in mijn vrije tijd met hen graag leuke dingen organiseer zoals spelletjesavonden.

Mooiste ervaring bij Van Oers?

De feesten die Van Oers organiseert zijn altijd erg gezellig. Daarnaast is de vrijdagmiddagborrel een fijne weekafsluiting.

ZIEN WE JOU BINNENKORT?