ASSISTENT CONTROLLER

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, waar ontwikkeling en een informele werksfeer centraal staan? Bij Van Oers zijn we op zoek naar een zelfstandige, innovatieve en gestructureerde Assistent Controller. Herken jij jezelf hierin? Dan drinken we graag een kop koffie met jou!
 

 

DIT HEB JE

 

Een afgeronde HBO opleiding Finance & Control

 

Uitstekende mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden

 

Je bent nauwkeurig en analytisch sterk

 

Je houdt van samenwerken en ben in staat om kansen/ mogelijkheden te signaleren
 

DIT KAN JE

 

Voorbereiden van periodieke rapportages, jaarcijfers en P&L (Profit and Loss) rapportages

 

Opstellen van financiële analyses

 

Voorbereiden van managementrapportages

 

Voorbereiden van begrotingen

 

Signaleren van ontwikkelingen op financieel en fiscaal gebied

 

Uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden op de afdeling Boekhouding

 

Periodieke aansluiting van de ingediende aangiftes loonbelasting & omzetbelasting

 

Controleren en analyseren van de periodieke financiële gegevens

 

Automatiseren van processen

 

Meedenken en zorgdragen voor Business Intelligence op de werkvloer
 

DIT KRIJG JE

 

Groei, zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak via de Van Oers University, ons eigen opleidingsinstituut

 

Marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaardenpakket

 

Verjaardagen én successen worden gezamenlijk gevierd

 

De deuren van onze directieleden staan altijd open. Zij helpen je waar ze kunnen

 

Werken in een persoonlijk, hecht team van (young) professionals

WORD JIJ ONZE NIEUWE ASSISTENT CONTROLLER?

Voor onze interne afdeling Boekhouding zijn we op zoek naar een Assistent Controller die van aanpakken weet. Iemand die graag in contact is met anderen, problemen signaleert en daar ook adequaat op reageert. Je krijgt er energie van om processen voor jou te laten werken en bent continu op zoek naar efficiency slagen. 

Van Oers is één van de grootste accountancy & advies kantoren in West-Brabant. We zijn gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies, loonadvies, corporate finance, administratieve en juridische dienstverlening. We kiezen bewust voor het werken vanuit lokale kantoren dicht bij klanten. Bij ons ervaar je elke dag wat je werk betekent voor ondernemers, de lokale economie en de samenleving. Echte verbondenheid, zakelijk én maatschappelijk, is daarbij de basis. Iedere klant bij Van Oers heeft een eigen contactpersoon. Iemand die de dagelijkse cijfers én de lange termijn kent. Met de inzet van specialisten komen we tot de beste oplossing, altijd vanuit inleving en een ondernemende instelling. Deskundigheid en een informele sfeer zorgen ervoor dat onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen en thuis voelen. Wij zijn ten slotte niet voor niets uitgeroepen tot World-Class Workplace, een uitkomst die 100% gebaseerd is op de mening van onze medewerkers.

VAN OERS IN ÉÉN ZIN

"Bourgondisch, Brabants, Vooruitstrevend"

JEZELF BLIJVEN ONTWIKKELEN

Blijven ontwikkelen vinden we erg belangrijk. Daarom bieden we complete leerpakketten voor jou aan. Zo kun jij de juiste loopbaanstappen maken en blijft de dienstverlening op het hoogste niveau. Groei en ontwikkeling zit diep in onze bedrijfscultuur. Vanuit onze eigen Van Oers University helpen wij jou verder.

DRIE VRAGEN AAN RICHELLE SENDERS

Waarom heb je voor Van Oers gekozen?

Van Oers heeft mij de kans geboden om naast mijn Master studie HR als werkstudent aan de slag te gaan. Een super mooie mogelijkheid binnen Van Oers waardoor je vanaf minuut één mee kan werken, je studiekennis kan toepassen en je persoonlijk kan ontwikkelen om na je studie door te groeien en fulltime aan de slag te gaan.

Hoe ervaar jij de cultuur bij Van Oers?

Bij Van Oers heerst een cultuur waarbij ik doorlopend met en van collega’s kan leren, verantwoordelijkheid krijg om mijn eigen voortgang en prestaties te kunnen laten zien en ik daardoor persoonlijk mag en kan groeien. Daarnaast ervaar ik bij Van Oers een persoonlijke en bourgondische sfeer, waarbij we graag borrels houden, feestjes bouwen en overwinningen met elkaar vieren.

Mooiste ervaring bij Van Oers?

Het Van Oers 55 jarig jubileum feest! Ondanks dat Van Oers groeit en meerdere locaties heeft, ervaar je vooral op deze momenten dat het niet uitmaakt welke functie je vervult of in welk team je zit. Op zo’n moment voelt het echt als één Van Oers en hebben we het met z’n allen heel gezellig. 

ZIEN WE JOU BINNENKORT?