BUSINESS RESTRUCTURING CONSULTANT

Als Business Restructuring Consultant bij Van Oers Organisatieadvies begeleid je klanten, die in zwaar weer zitten en/of wanneer een dringende koerswijziging van de bedrijfsstrategie noodzakelijk is. Ben jij de daadkrachtige professional, die de vinger op de zere plek weet te leggen en met heldere advisering bijdraagt aan de continuïteit en betere performance van onze klanten? Dan maken we graag kennis met je!
 

 

DIT HEB JE

 

Een afgeronde WO opleiding in een financiële richting

 

Tenminste 5 jaar relevante werkervaring met management consultancy en/of turn around management in het MKB of bij een afdeling Bijzonder Beheer van één van de grootbanken

 

Sterk analytisch vermogen en daadkracht, gecombineerd met een flinke dosis empathie

 

Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid

 

De mentaliteit die past bij Van Oers: je hebt een ondernemende geest en strategische blik, maar je schuwt operationele taken, zoals het schrijven van een goed rapport, niet

 

Een sterke persoonlijkheid en het vermogen om ratio van emotie te onderscheiden
 

DIT KAN JE

 

Een grondige analyse maken van de situatie waarin de onderneming verkeert

 

In gesprekken met ondernemers en medewerkers weet jij de onderste steen boven te krijgen, omdat je draagvlak creëert; je durft daarbij ook confronterend te zijn

 

Een goed onderbouwd adviesrapport opstellen

 

Schakelen met externe partijen, zoals de Belastingdienst, banken en Bijzonder Beheer-afdelingen van banken

 

Gedragsverandering begeleiden en aanbevelingen vanuit de rapportage ook daadwerkelijk implementeren

 

Out of the box denken en met een frisse geest tegen problematiek aankijken

 

Het verschil maken voor de onderneming en een langdurige relatie opbouwen
 

DIT KRIJG JE

 

Groei, zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak via zowel de Van Oers University, ons eigen opleidingsinstituut

 

Vrijheid en ruimte om eigen ideeën in te brengen en uit te voeren

 

Marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaardenpakket

 

Verjaardagen én successen worden gezamenlijk gevierd

 

Vrijdagmiddagborrels om het weekend goed in te luiden

 

De deuren van onze collega's staan altijd open. Zij helpen je waar ze kunnen

 

Werken in een persoonlijk, hecht team van Professionals

WORD JIJ ONZE BUSINESS RESTRUCTURING CONSULTANT?

Je hebt ruime ervaring met turn around management en weet hierdoor exact wat nodig is. Je begint met een grondige analyse van de financiële situatie van de onderneming, maar je kijkt ook verder dan alleen de cijfers. Je leert de mensen achter het bedrijf goed kennen, je identificeert kansen, bedreigingen en risicofactoren, begrijpt de positie van de onderneming in de waardeketen en je stelt hiervan een goed onderbouwd rapport op. Je adviseert over het vervolgtraject en formuleert praktische oplossingen, te stellen prioriteiten en te ondernemen acties. Vervolgens ben je waar nodig intensief betrokken bij de implementatie van je aanbevelingen.

Van Oers is één van de grootste accountancy & advies kantoren in Zuid-Nederland. We zijn gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies, loonadvies, corporate finance, organisatieadvies, administratieve en juridische dienstverlening. We kiezen bewust voor het werken vanuit lokale kantoren dicht bij klanten. Bij ons ervaar je elke dag wat je werk betekent voor ondernemers, de lokale economie en de samenleving. Echte verbondenheid, zakelijk én maatschappelijk, is daarbij de basis. We hechten veel waarde aan een plezierige werksfeer. Als dat ook jou aanspreekt, maken we graag kennis.

VAN OERS IN ÉÉN ZIN

"Professioneel, Beide benen op de grond, Vooruitstrevend"

JEZELF BLIJVEN ONTWIKKELEN

Groei en ontwikkeling zit diep geworteld in onze bedrijfscultuur. Daarom bieden we je coaching en training op maat aan. Zo kun jij de juiste stappen zetten in jouw loopbaan en blijft onze dienstverlening op het hoogste niveau. Bij Van Oers krijg je alle kansen om jezelf te ontwikkelen tot een volwaardig professional. Vanuit onze eigen Van Oers University helpen wij jou hierin verder.

DRIE VRAGEN AAN EMIEL VOGELAAR

Waarom heb je voor Van Oers gekozen?

Van Oers kende ik al enige tijd van verschillende mensen binnen mijn eigen kring. Zij waren altijd te spreken over de organisatie en dit gevoel ervaarde ik zelf ook tijdens de gesprekken. Met name de positieve energie viel me destijds op. Ze gaven aan veel waarde te hechten aan de sfeer en gezelligheid. Daarnaast was ook het verhaal over de functie goed. Je krijgt bij Van Oers de kans om verschillende opdrachten tegelijkertijd te doen en wordt daarbij ook vaak in het diepe gegooid. Hierdoor kan je snel ontwikkelen.

Welk advies geef je toekomstige collega’s?

Stel jezelf positief en enthousiast op. Als organisatieadviseur kan je op die manier betrokken raken bij allerlei leuke projecten binnen de organisatie. Door de samenwerking binnen heel Van Oers leer je een hoop mensen kennen en doe je kennis op van verschillende vakgebieden en branches. Daarnaast geven de diverse werkzaamheden en contacten veel energie, die je vervolgens weer kan meenemen naar je klanten.

Wat staat er niet op jouw CV?

Op mijn CV staat niet dat ik graag sport, reis en waar mogelijk deze ook combineer. Zo voetbal, klim en hardloop ik en vind ik het leuk om op verre bestemmingen te gaan duiken of te gaan skiën in Oostenrijk.

ZIEN WE JOU BINNENKORT?