FINANCIEEL ORGANISATIEADVISEUR

Als Financieel Organisatieadviseur bij Van Oers Organisatieadvies ben jij dé persoon die ondernemingen ondersteunt bij financiële vraagstukken en vertaal je de beschikbare data bij een onderneming naar financiële informatie, welke de bron vormt voor besluitvorming over de toekomst. Jij weet precies te achterhalen waar de behoefte van de ondernemer zit en daarnaast zorg jij er voor dat de onderneming in control komt en blijft. Zo draag je bij aan de continuïteit en verdere groei van de onderneming. Ben jij doortastend én houd jij van afwisseling in jouw opdrachten? Dan maken we graag kennis met je!
 

DIT HEB JE

 • Een afgeronde WO opleiding richting accountancy of bedrijfseconomie
 • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring in een rol als Financieel Controller of RA Accountant
 • Sterk analytisch vermogen, doortastendheid, uitstekend inzicht in cijfers en een goede dosis zelfstandigheid, pro-activiteit en enthousiasme
 • Ervaring met controle processen aan de accountants- of klantzijde
 • Uitstekende vaardigheden met Microsoft Excel en Powerpoint
 • Kennis van en ervaring met business intelligence (voorkeur Power BI) en ERP-systemen is een pré

DIT KAN JE

 • Cijfermatig een grondige analyse maken van de situatie waarin de onderneming verkeert
 • Ondersteuning bieden bij het opstellen van betrouwbare financiële rapportages (o.a. managementrapportages en prognoses) en werken met dashboards
 • Snel de juiste gegevens uit de beschikbare administratie/informatie halen
 • Het verschil maken voor de onderneming door inzicht te verschaffen en mee te denken
 • Schakelen en sparren met de interne stakeholders van onze klanten, zoals de directie en financieel managers
 • Signaleren van knelpunten, in kaart brengen van de behoefte van de klant
 • Goed omgaan met de dynamiek van een projectenorganisatie, waarbij drukke en minder drukke tijden elkaar snel kunnen afwisselen

DIT KRIJG JE

 • Groei, zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak via zowel de Van Oers University, ons eigen opleidingsinstituut
 • Vrijheid en ruimte om eigen ideeën in te brengen en uit te voeren
 • Marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaardenpakket
 • Verjaardagen én successen worden gezamenlijk gevierd
 • Vrijdagmiddagborrels om het weekend goed in te luiden
 • De deuren van onze collega's staan altijd open. Zij helpen je waar ze kunnen
 • Werken in een persoonlijk, hecht team van professionals

WORD JIJ ONZE NIEUWE FINANCIEEL ORGANISATIEADVISEUR?

Je hebt ervaring met grotere (controleplichtige) ondernemingen en herkent in de administratie van de ondernemer precies de informatie die jij nodig hebt om met managementrapportages en prognoses inzicht te geven in de financiën van de onderneming. In deze functie sta je midden in de organisatie en heb jij een cruciale rol; voor de ondernemer ben jij dé expert op het gebied van cijfers, maakt de gedachte daarachter inzichtelijk en dankzij jou kunnen zij keuzes maken voor de toekomst. Daarnaast vind jij het leuk om verschillende opdrachten succesvol te verrichten voor verschillende opdrachtgevers, waarbij je jouw kennis en ervaring optimaal kunt inzetten voor iedere klant. Elke opdracht is anders en brengt een nieuwe uitdaging met zich mee, waardoor jij tegelijkertijd jezelf blijft uitdagen en verder kunt ontwikkelen.

Van Oers is één van de grootste accountancy & advies kantoren in West-Brabant. We zijn gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies, loonadvies, corporate finance, organisatieadvies, administratieve en juridische dienstverlening. We kiezen bewust voor het werken vanuit lokale kantoren dicht bij klanten.
 
Vanuit vijf vestigingen in West-Brabant bieden we met bijna 400 collega's oplossingen aan klanten in diverse branches. Wij vinden een open relatie met onze klanten en medewerkers belangrijk, evenals ontwikkeling en het optimaal benutten van elkaars kwaliteiten. Hierdoor zijn wij uitgegroeid tot een succesvolle organisatie met een kleurrijk palet aan specialismen. Deskundigheid en een informele sfeer zorgen ervoor dat onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen en thuis voelen. Wij zijn ten slotte niet voor niets uitgeroepen tot World-Class Workplace, een uitkomst die 100% gebaseerd is op de mening van onze medewerkers.

VAN OERS IN ÉÉN ZIN

"Betrokken, Oplossingsgericht, Daadkrachtig"

JEZELF BLIJVEN ONTWIKKELEN

Groei en ontwikkeling zit diep geworteld in onze bedrijfscultuur. Daarom bieden we je coaching en training op maat aan. Zo kun jij de juiste stappen zetten in jouw loopbaan en blijft onze dienstverlening op het hoogste niveau. Bij Van Oers krijg je alle kansen om jezelf te ontwikkelen tot een volwaardig professional. Vanuit onze eigen Van Oers University helpen wij jou hierin verder.

DRIE VRAGEN AAN NICK VAN BRUGGEN

 

Welk advies geef je toekomstige collega's? 
Als beginnend professional ga je een nieuwe fase in; je bent ambitieus, je wilt jezelf snel ontwikkelen en daarnaast zal je privéleven ook behoorlijk veranderen. Je gaat in deze fase heel veel leren, maar je hoeft niet voor alles het wiel zelf uit te vinden. Kijk naar anderen, maar nog belangrijker praat veel met collega’s, vrienden en familie. Deel ervaringen en bespreek waar je tegenaan loopt. Alleen leer je snel, maar met elkaar leer je nog veel sneller!

Hoe ervaar jij de cultuur van Van Oers? 
Bij Van Oers tref je diverse teams over de verschillende vestigingen die ieder hun eigen identiteit hebben. Al deze teams hebben echter ook iets gemeenschappelijks wat je het best kunt omschrijven als de Van Oers cultuur. Wij van Van Oers vinden werkplezier erg belangrijk. Wij krijgen werkplezier door de vele mogelijkheden die ons worden geboden en de collegialiteit onder elkaar. Als beginnend professional kunnen wij onze ambitie laten werken door de opleidings- en ontwikkelmogelijkheden die ons worden geboden. We zijn collegiaal en werken met elkaar voor het beste resultaat van onze klant, zetten ons regelmatig in voor de samenleving en genieten ook van borrels met elkaar.

Welke opleidingskansen heb ik al gekregen bij Van Oers? 
Ik heb diverse trainingen mogen volgen. Dit zijn enerzijds skills trainingen geweest, zoals professioneel adviseren en onderhandelen. Daarnaast biedt Van Oers ook de mogelijkheid om je soft skills te ontwikkelen. Je leert in deze trajecten bijvoorbeeld meer over je eigen gedrag, het gedrag van anderen en hoe dit te beïnvloeden.

ZIEN WE JOU BINNENKORT?