FINANCIEEL ORGANISATIEADVISEUR

Als Financieel Organisatieadviseur bij Van Oers Organisatieadvies ben jij dé persoon die ondernemingen ondersteunt bij financiële vraagstukken en vertaal je de beschikbare data bij een onderneming naar financiële informatie, welke de bron vormt voor besluitvorming over de toekomst. Jij weet precies te achterhalen waar de behoefte van de ondernemer zit en daarnaast zorg jij er voor dat de onderneming in control komt en blijft. Zo draag je bij aan de continuïteit en verdere groei van de onderneming. Ben jij doortastend én houd jij van afwisseling in jouw opdrachten? Dan maken we graag kennis met je!
 

DIT HEB JE

 • Een afgeronde WO opleiding richting accountancy of bedrijfseconomie
 • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring in een rol als Financieel Controller of RA Accountant
 • Sterk analytisch vermogen, doortastendheid, uitstekend inzicht in cijfers en een goede dosis zelfstandigheid, pro-activiteit en enthousiasme
 • Ervaring met controle processen aan de accountants- of klantzijde
 • Uitstekende vaardigheden met Microsoft Excel en Powerpoint
 • Kennis van en ervaring met business intelligence (voorkeur Power BI) en ERP-systemen is een pré

DIT KAN JE

 • Cijfermatig een grondige analyse maken van de situatie waarin de onderneming verkeert
 • Ondersteuning bieden bij het opstellen van betrouwbare financiële rapportages (o.a. managementrapportages en prognoses) en werken met dashboards
 • Snel de juiste gegevens uit de beschikbare administratie/informatie halen
 • Het verschil maken voor de onderneming door inzicht te verschaffen en mee te denken
 • Schakelen en sparren met de interne stakeholders van onze klanten, zoals de directie en financieel managers
 • Signaleren van knelpunten, in kaart brengen van de behoefte van de klant
 • Goed omgaan met de dynamiek van een projectenorganisatie, waarbij drukke en minder drukke tijden elkaar snel kunnen afwisselen

DIT KRIJG JE

 • Groei, zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak via zowel de Van Oers University, ons eigen opleidingsinstituut
 • Vrijheid en ruimte om eigen ideeën in te brengen en uit te voeren
 • Marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaardenpakket
 • Verjaardagen én successen worden gezamenlijk gevierd
 • Vrijdagmiddagborrels om het weekend goed in te luiden
 • De deuren van onze collega's staan altijd open. Zij helpen je waar ze kunnen
 • Werken in een persoonlijk, hecht team van professionals

WORD JIJ ONZE NIEUWE FINANCIEEL ORGANISATIEADVISEUR?

Je hebt ervaring met grotere (controleplichtige) ondernemingen en herkent in de administratie van de ondernemer precies de informatie die jij nodig hebt om met managementrapportages en prognoses inzicht te geven in de financiën van de onderneming. In deze functie sta je midden in de organisatie en heb jij een cruciale rol; voor de ondernemer ben jij dé expert op het gebied van cijfers, maakt de gedachte daarachter inzichtelijk en dankzij jou kunnen zij keuzes maken voor de toekomst. Daarnaast vind jij het leuk om verschillende opdrachten succesvol te verrichten voor verschillende opdrachtgevers, waarbij je jouw kennis en ervaring optimaal kunt inzetten voor iedere klant. Elke opdracht is anders en brengt een nieuwe uitdaging met zich mee, waardoor jij tegelijkertijd jezelf blijft uitdagen en verder kunt ontwikkelen.

Van Oers is één van de grootste accountancy & advies kantoren in West-Brabant. We zijn gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies, loonadvies, corporate finance, organisatieadvies, administratieve en juridische dienstverlening. We kiezen bewust voor het werken vanuit lokale kantoren dicht bij klanten.
 
Vanuit vijf vestigingen in West-Brabant bieden we met bijna 400 collega's oplossingen aan klanten in diverse branches. Wij vinden een open relatie met onze klanten en medewerkers belangrijk, evenals ontwikkeling en het optimaal benutten van elkaars kwaliteiten. Hierdoor zijn wij uitgegroeid tot een succesvolle organisatie met een kleurrijk palet aan specialismen. Deskundigheid en een informele sfeer zorgen ervoor dat onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen en thuis voelen. Wij zijn ten slotte niet voor niets uitgeroepen tot World-Class Workplace, een uitkomst die 100% gebaseerd is op de mening van onze medewerkers.

VAN OERS IN ÉÉN ZIN

"Betrokken, Oplossingsgericht, Daadkrachtig"

JEZELF BLIJVEN ONTWIKKELEN

Groei en ontwikkeling zit diep geworteld in onze bedrijfscultuur. Daarom bieden we je coaching en training op maat aan. Zo kun jij de juiste stappen zetten in jouw loopbaan en blijft onze dienstverlening op het hoogste niveau. Bij Van Oers krijg je alle kansen om jezelf te ontwikkelen tot een volwaardig professional. Vanuit onze eigen Van Oers University helpen wij jou hierin verder.

DRIE VRAGEN AAN EMIEL VOGELAAR

Waarom heb je voor Van Oers gekozen?

Van Oers kende ik al enige tijd van verschillende mensen binnen mijn eigen kring. Zij waren altijd te spreken over de organisatie en dit gevoel ervaarde ik zelf ook tijdens de gesprekken. Met name de positieve energie viel me destijds op. Ze gaven aan veel waarde te hechten aan de sfeer en gezelligheid. Daarnaast was ook het verhaal over de functie goed. Je krijgt bij Van Oers de kans om verschillende opdrachten tegelijkertijd te doen en wordt daarbij ook vaak in het diepe gegooid. Hierdoor kan je snel ontwikkelen.

Welk advies geef je toekomstige collega’s?

Stel jezelf positief en enthousiast op. Als organisatieadviseur kan je op die manier betrokken raken bij allerlei leuke projecten binnen de organisatie. Door de samenwerking binnen heel Van Oers leer je een hoop mensen kennen en doe je kennis op van verschillende vakgebieden en branches. Daarnaast geven de diverse werkzaamheden en contacten veel energie, die je vervolgens weer kan meenemen naar je klanten.

Wat staat er niet op jouw CV?

Op mijn CV staat niet dat ik graag sport, reis en waar mogelijk deze ook combineer. Zo voetbal, klim en hardloop ik en vind ik het leuk om op verre bestemmingen te gaan duiken of te gaan skiën in Oostenrijk.

ZIEN WE JOU BINNENKORT?