(AANKOMEND) FISCAAL DIRECTEUR

Als (aankomend) Fiscaal Directeur sta je vanuit de vestiging in Zundert, het hart van de boom- en fruitteelt, aan het roer van een team ervaren en enthousiaste belastingadviseurs. Je bent verantwoordelijk voor een diverse klantenportefeuille van hoofdzakelijk agrarische ondernemers, maar daarnaast ook voor de lokale MKB klanten in de regio Zundert. 
Van nature ben jij een motiverende en inspirerende collega én je durft met daadkracht beslissingen te nemen. Daarmee haal jij het beste uit het team en bepaal jij de koers naar succes. Netwerken kost je geen enkele moeite. Vanuit passie voor jouw vak en met een goed verhaal weet jij zowel bestaande als nieuwe klanten enthousiast te maken voor de dienstverlening van Van Oers en breid je jouw klantenportefeuille uit. Van ons krijg je alle ruimte om deze functie in te vullen op jouw eigen creatieve en ondernemende manier. 
 
Wil jij groeien en bloeien als professional in de agrarische sector en pak jij de kans om te participeren? Dan zijn we ontzettend benieuwd naar jouw verhaal!
 

DIT HEB JE

 • Een flinke dosis ambitie, ondernemerschap en commerciële skills om het bestaande netwerk verder uit te breiden
 • Daadkracht, besluitvaardigheid en lef
 • Ruime ervaring als belastingadviseur
 • Een netwerk in West-Brabant
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden

DIT KAN JE

 • Jouw bestaande netwerk verder uitbreiden en kansen vertalen naar successen
 • Zelfstandig fiscaal advies geven aan een eigen klantenportefeuille
 • Leidinggeven over een gedreven team van collega’s
 • Tegen de stroom in zwemmen als jij vindt dat dat nodig is

DIT KRIJG JE

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Participatiemogelijkheden en de begeleiding hierin
 • Volop ruimte voor eigen ontwikkeling gefaciliteerd door onze Van Oers University
 • Een team van enthousiaste en professionele collega’s, die samen met jou successen vieren

WORD JIJ ONZE NIEUWE FISCALE DIRECTEUR?

Van Oers is één van de grootste accountancy & advies kantoren in West-Brabant. We zijn gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies, loonadvies, corporate finance, administratieve en juridische dienstverlening. We kiezen bewust voor het werken vanuit lokale kantoren dicht bij klanten. Bij ons ervaar je elke dag wat je werk betekent voor ondernemers, de lokale economie en de samenleving. Echte verbondenheid, zakelijk én maatschappelijk, is daarbij de basis. Iedere klant bij Van Oers heeft een eigen contactpersoon. Iemand die de dagelijkse cijfers én de lange termijn kent. Met de inzet van specialisten komen we tot de beste oplossing, altijd vanuit inleving en een ondernemende instelling. We hechten veel waarde aan een goede balans tussen hard werken en plezier op de werkvloer. Als dat ook jou aanspreekt, maken we graag kennis.

VAN OERS IN ÉÉN ZIN

"Bourgondisch, Brabants, Vooruitstrevend"

JEZELF BLIJVEN ONTWIKKELEN

Blijven ontwikkelen vinden we erg belangrijk. Daarom bieden we je coaching en training op maat aan. Zo kun jij de juiste stappen zetten in jouw loopbaan en blijft onze dienstverlening op het hoogste niveau. Groei en ontwikkeling zit diep geworteld in onze bedrijfscultuur en leertrajecten worden gefaciliteerd door onze eigen Van Oers University.

DRIE VRAGEN AAN LENNY BLAAKMAN

Hoe zou je de sfeer bij Van Oers beschrijven?

Een hele ontspannen sfeer, waar kwaliteit op nummer één staat, maar voldoende tijd is voor lol onderling. 

Wanneer heb je voor het laatst iets voor het eerst gedaan? En wat?

Afgelopen zaterdag 15 december 2018. Het lopen van mijn eerste halve marathon. 

Waarom heb je voor Van Oers gekozen?

Van Oers heeft een grote fiscale praktijk met een hoog kwaliteitsniveau en heel veel mooie klanten. Dit in combinatie met de fijne werksfeer zorgt ervoor dat ik sinds ik de overstap heb gemaakt blij ben met deze keuze. 

ZIEN WE JOU BINNENKORT?