IT AUDITOR

Ontwikkelingen op het gebied van IT en digitalisering gaan razendsnel en dat merken wij ook bij onze klanten. Omdat Van Oers steeds vaker wordt betrokken bij impactvolle IT ontwikkelingen en projecten zijn we toe aan uitbreiding van ons team met een ervaren IT-Auditor. In deze rol heb je veel vrijheid en kansen om met een team van enthousiaste collega’s onze dienstverlening verder op de kaart te zetten. Vanuit een onafhankelijke positie ben jij de adviseur en specialist op het gebied van IT-Auditing. Je helpt ondernemers op weg in de complexe materie van IT, Datamanagement en Cybersecurity. Dit alles filevrij met schappelijke reisafstanden naar je klanten bij een toonaangevend en ambitieus accountantskantoor in West-Brabant. Spreekt dit jou aan?
 

DIT HEB JE

 • Een afgeronde hbo of wo opleiding in één van de richtingen (technische) Bedrijfskunde, Bedrijfskundige informatica, Bedrijfseconomie of Informatica
 • Je bent afgestudeerd RE, of bezig met de RE opleiding
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als IT-auditor, bij voorkeur in de financiële dienstverlening

DIT KAN JE

 • Je levert een actieve bijdrage aan het verder in de markt zetten van de dienstverlening rondom IT-Auditing en informatiebeveiliging. Intern draag je bij aan het optimaliseren van werkprocessen en het begeleiden en opleiden van collega’s
 • Je bent een bron van informatie als het gaat om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van informatiebeveiliging, cybercrime, datamanagement en cloud technologieën
 • Je ondersteunt in complexe data analyses
 • Je bent (mede)verantwoordelijk voor het uitvoeren van IT-audits en IT-advies gerelateerde opdrachten op het gebied van IT-strategie en managementinformatie

DIT KRIJG JE

 • Groei, zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak via zowel de Van Oers University, ons eigen opleidingsinstituut
 • Marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaardenpakket
 • Verjaardagen én successen worden gezamenlijk gevierd
 • Vrijdagmiddagborrels om het weekend goed in te luiden
 • De deuren van onze directieleden staan altijd open. Zij helpen je waar ze kunnen
 • Werken in een persoonlijk, hecht team van (young) professionals

WORD JIJ ONZE NIEUWE IT-AUDITOR?

Je bent ondernemend ingesteld en hebt commerciële vaardigheden. Je communiceert moeiteloos over complexe technische vraagstukken en kan IT-audit gerelateerde onderwerpen op een laagdrempelige manier uitleggen bij klanten en echt het verschil maken. Je bent de persoonlijkheid die bij het team en de klanten van Van Oers past. Helder en prettig in het contact. Herken jij je hierin? Dan zijn we op zoek naar jou. De standplaats voor deze rol is Breda of Roosendaal.

VAN OERS IN ÉÉN ZIN

"Bourgondisch, Brabants, Vooruitstrevend"

JEZELF BLIJVEN ONTWIKKELEN

Blijven ontwikkelen vinden we erg belangrijk. Daarom bieden we complete leerpakketten voor jou aan. Zo kun jij de juiste loopbaanstappen maken en blijft de dienstverlening op het hoogste niveau. Groei en ontwikkeling zit diep in onze bedrijfscultuur. Middels onze eigen Van Oers University helpen wij jou verder.

DRIE VRAGEN AAN MAX VAN LOON

Welk advies geef je toekomstige collega’s?

Mocht je twijfelen om te komen werken bij Van Oers, neem dan vooral contact op met een van de werknemers van Van Oers. Via deze weg krijg je een beter beeld van hoe het er bij Van Oers aan toe gaat. 

Wat maakt het werken bij Van Oers voor jou bijzonder?

Wat werken bij Van Oers voor mij bijzonder maakt is het onderlinge contact met collega’s. Iedereen staat altijd open voor een gezellig praatje!

Funfact over Van Oers

Wist je dat de afdeling Audit, waar ik werkzaam ben, de afgelopen 5 jaar is gegroeid van 26 werknemers naar ruim 60 werknemers?

ZIEN WE JOU BINNENKORT?