JUNIOR BELASTINGADVISEUR

Als Junior Belastingadviseur bij Van Oers ondersteun je onze ervaren belastingadviseurs. Maar niet in de schaduw, je zit direct aan tafel bij onze klanten. Zo leer je snel wat het werk inhoudt en krijg je alle kansen om jezelf te ontwikkelen tot een ware professional in jouw vak. Natuurlijk sta je er niet alleen voor en krijg je alle benodigde coaching en begeleiding van jouw directe collega’s, management én de Van Oers University, ons eigen opleidingsinstituut.  
 

DIT HEB JE

 • Afgeronde universitaire studie Fiscaal Recht of Fiscale Economie
 • Starter of enkele jaren relevante werkervaring als werkstudent of junior belastingadviseur
 • Ambities om jezelf te ontwikkelen als fiscalist (generalist of specialist)
   

DIT KAN JE

 • Uitwerken en voorbereiden van diverse adviesopdrachten
 • Beantwoorden van vragenbrieven voor de fiscus
 • Opstellen van complexe fiscale aangiften (IB en VpB)

DIT KRIJG JE

 • Werken in een persoonlijk, hecht team van (young) professionals
 • De deuren van onze directieleden staan altijd open. Zij helpen je waar ze kunnen
 • Vrijheid en ruimte om je eigen ideeën in te brengen en uit te voeren
 • Groei, zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak via de Van Oers University, ons eigen opleidingsinstituut
 • Marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaardenpakket
 • Verjaardagen én successen worden gezamenlijk gevierd
 • Vrijdagmiddagborrels om het weekend goed in te luiden

WORD JIJ ONZE NIEUWE JUNIOR BELASTINGADVISEUR?

Het MKB spreekt je aan en je bent gedreven om met jouw kennis de lokale ondernemers naar een hoger plan te tillen. Het enthousiasme van jouw collega’s heeft een positieve werking op jou en geeft je elke dag weer energie om het beste uit de werkdag te halen.
Je streeft altijd naar de optimale oplossing, vanuit betrokkenheid en een ondernemende instelling. Dit alles wil je graag realiseren in goede samenwerking met jouw team en je hecht, net als wij, waarde aan een plezierige werksfeer. Herken jij jezelf in dit profiel? Dan zijn we benieuwd naar jouw verhaal en maken we graag kennis met je!

Van Oers is één van de grootste accountancy & advies kantoren in West-Brabant. We zijn gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies, loonadvies, corporate finance, administratieve en juridische dienstverlening. We kiezen bewust voor het werken vanuit lokale kantoren dicht bij onze klanten. Bij ons ervaar je elke dag wat je werk betekent voor ondernemers, de lokale economie en de samenleving. Echte verbondenheid, zakelijk én maatschappelijk, is daarbij de basis. Iedere klant bij Van Oers heeft een eigen contactpersoon. Iemand die de dagelijkse cijfers én de lange termijn kent. 

VAN OERS IN ÉÉN ZIN

"Bourgondisch, Brabants, Vooruitstrevend"

JEZELF BLIJVEN ONTWIKKELEN

Groei en ontwikkeling zit diep geworteld in onze bedrijfscultuur. Daarom bieden we je coaching en training op maat aan. Zo kun jij de juiste stappen zetten in jouw loopbaan en blijft onze dienstverlening op het hoogste niveau. Bij Van Oers krijg je alle kansen om jezelf te ontwikkelen tot een volwaardig professional. Vanuit onze eigen Van Oers University helpen wij jou hierin verder.

DRIE VRAGEN AAN ARJAN VAN DONGEN

Hoe zou je de sfeer bij Van Oers beschrijven?

Als een open en gezellige sfeer, je kunt altijd bij je collega’s binnen lopen voor het stellen van een vraag. Iedereen is bereid je te helpen of komen er snel op terug als het op dat moment echt niet uitkomt.

Mooiste ervaring bij Van Oers?

De week van het werkgeluk waarin alle kantoren zichzelf binnen Van Oers aan elkaar presenteren. Tijdens deze week werken collega’s van de verschillende vestigingen op een andere vestiging en zo leer je nog meer collega’s kennen.

Welk advies geef jij aan toekomstige collega’s?

Wees nooit te bang om iets te vragen, vaak zijn er collega’s die op het begin dezelfde vragen hebben gehad en die je dus echt wel weten te helpen. Het is beter om de vraag maar gewoon te stellen in plaats van te lang iets zelf proberen te ontdekken. Uiteraard moet je het wel eerst zelf hebben geprobeerd.

ZIEN WE JOU BINNENKORT?