LOONADMINISTRATEUR AGRO

Als Professional Loonadministrateur Agro op onze vestiging Etten-Leur heb je een veelzijdige job en ben je veel in contact met klanten in de agrarische sector. Je bent een adviseur en sparringpartner voor agrarische ondernemers in de boomkwekerij, akkerbouw en (glas)tuinbouw. Als adviseur en sparringpartner voor de klant ben jij écht van toegevoegde waarde. Je verzorgt de salarisadministraties, onderhoudt contact met klanten en betrokken instanties, zoals de Belastingdienst. Je hebt affiniteit met de agrarische sector en je begrijpt de problematiek waar agrarische ondernemers mee kampen. Ben jij de adviseur die het verschil kan maken voor onze klanten? Dan maken we graag kennis met je!
 

 

DIT HEB JE

 

Een afgeronde HBO opleiding, richting HAS, Bedrijfskunde of Bedrijfseconomie

 

Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) of de bereidheid dit op korte termijn te behalen

 

3 jaar werkervaring met loonadministratie

 

Affiniteit met de agrarische sector

 

Uitstekende kennis van Excel

 

Ervaring met Loket is een pré

 

Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
 

DIT KAN JE

 

Het verzorgen van de personeels- en loonadministratie voor agrarische ondernemers

 

Het verwerken van mutaties

 

Opstellen van periodieke aangiften loonheffing en rapportages

 

Contact onderhouden met betrokken instanties als de Belastingdienst

 

Meedenken met mogelijkheden voor procesoptimalisatie bij onze klanten

 

Begeleiden van klanten bij de inrichting van de personeels- en salarisadministratie

 

Je houdt steeds oog voor de kwaliteit van de dienstverlening en de klanttevredenheid
 

DIT KRIJG JE

 

Groei, zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak via zowel de Van Oers University, ons eigen opleidingsinstituut

 

Vrijheid en ruimte om eigen ideeën in te brengen en uit te voeren

 

Marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaardenpakket

 

Verjaardagen én successen worden gezamenlijk gevierd

 

Vrijdagmiddagborrels om het weekend goed in te luiden

 

De deuren van onze directieleden staan altijd open. Zij helpen je waar ze kunnen

 

Werken in een persoonlijk, hecht team van (young) professionals

 

WORD JIJ ONZE NIEUWE LOONADMINISTRATEUR AGRO?

Van Oers is één van de grootste accountancy & advies kantoren in Brabant. We zijn gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies, loonadvies, corporate finance, administratieve en juridische dienstverlening. We kiezen bewust voor het werken vanuit lokale kantoren dicht bij klanten. Bij ons ervaar je elke dag wat je werk betekent voor ondernemers, de lokale economie en de samenleving. Echte verbondenheid, zakelijk én maatschappelijk, is daarbij de basis. Iedere klant bij Van Oers heeft een eigen contactpersoon. Iemand die de dagelijkse cijfers én de lange termijn kent. Met de inzet van specialisten komen we tot de beste oplossing, altijd vanuit inleving en een ondernemende instelling. We hechten veel waarde aan een plezierige werksfeer. Als dat ook jou aanspreekt, maken we graag kennis.

VAN OERS IN ÉÉN ZIN

"Bourgondisch, Brabants, Vooruitstrevend"

JEZELF BLIJVEN ONTWIKKELEN

Groei en ontwikkeling zit diep geworteld in onze bedrijfscultuur. Daarom bieden we je coaching en training op maat aan. Zo kun jij de juiste stappen zetten in jouw loopbaan en blijft onze dienstverlening op het hoogste niveau. Bij Van Oers krijg je alle kansen om jezelf te ontwikkelen tot een volwaardig professional. Vanuit onze eigen Van Oers University helpen wij jou hierin verder.

DRIE VRAGEN AAN MARLEEN VAN LOON

Hoe zou je de sfeer bij Van Oers beschrijven?

Van Oers is zeker géén accountantskantoor dat we kennen van de vooroordelen zoals saai, stoffig en formeel. Van Oers is juist een gemoedelijk informeel Brabants kantoor met een toegankelijke en gezellige sfeer. Bij Van Oers wordt hard gewerkt, maar ook hard gelachen. De combinatie van hard werken en hard lachen, maakt het een prettige werkomgeving. Er moet gewerkt worden, maar wel met plezier!

Welk advies geef je toekomstige collega’s?

Grijp je kansen en profileer jezelf! Van Oers geeft veel mogelijkheid tot ontwikkelen, maar je moet het zelf doen. Dus neem initiatief, laat jezelf zien, denk goed na over wat je wel/niet wil en bespreek dit. Op deze manier kun je bij Van Oers een heel mooie carrière maken, waarbij je jezelf maximaal kunt ontwikkelen en nog meer van toegevoegde waarde kunt zijn bij Van Oers! Win, win!  

Mooiste ervaring bij Van Oers

Denkend over een antwoord op deze vraag schieten er veel mooie momenten door mijn hoofd. Vrijdagmiddagborrels, personeelsuitjes, grootste lol met collega’s over het versturen van complimentenkaartjes en niet te vergeten de kerstborrels. Om maar wat dingen te noemen! Maar in the end is het werken bij Van Oers een ervaring op zich, zeker als ik kijk hoe ik binnenkwam toen ik begon met werken bij Van Oers en hoe ik me heb ontwikkeld tot waar ik nu sta. Een mooie ervaring om die ontwikkeling te mogen maken bij Van Oers, met als hele leuke bijkomstigheid de gezellige uitjes en borrels met leuke collega’s!

ZIEN WE JOU BINNENKORT?