RELATIEBEHEERDER AGRO

Als relatiebeheerder Agro ga je vanuit de vestiging in Zundert of Roosendaal aan de slag om vanuit jouw bestaande netwerk verbinding te maken met potentiële nieuwe klanten voor Van Oers. Je werkt zelfstandig aan het uitbreiden van jouw netwerk en zoekt de aansluiting met jouw collega’s van team Agro; zij zijn immers jouw oren en ogen in de Agro markt. In samenwerking breng je de Agro markt in kaart en laat je geen kans onbenut. Jouw enthousiasme voor Agro breng je over op jouw collega’s en onze klanten, waardoor jij een hoge gunfactor weet te creëren. Je krijgt alle kansen om jezelf verder te ontwikkelen en ondersteuning van ons eigen opleidingsinstituut, de Van Oers University. Zo kan jij groeien en bloeien als professional in de agrarische sector.
 

DIT HEB JE

 • Een afgeronde HBO opleiding richting Accountancy, Finance & Control of HAS
 • De ambitie om nieuwe klanten binnen te halen voor Van Oers Agro en mee te bouwen aan de groei van ons bedrijf
 • Meerdere jaren relevante werkervaring als relatiebeheerder in de Accountancy of soortgelijke financiële dienstverlening
 • Kennis van/netwerk in de agrarische sector
 • Bij voorkeur woonachtig in het gebied Zundert/Breda

DIT KAN JE

 • Fungeren als aanspreekpunt voor agrarische ondernemers
 • Onderhouden van de bestaande klantenportefeuille en actief netwerken om nieuwe klanten aan Van Oers te binden
 • Ondersteunen van de accountants op vlak van accountancy en fiscaliteit

DIT KRIJG JE

 • Groei, zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak via zowel de Van Oers University, ons eigen opleidingsinstituut
 • Vrijheid en ruimte om je eigen ideeën in te brengen en uit te voeren
 • Marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaardenpakket
 • Verjaardagen én successen worden gezamenlijk gevierd
 • Vrijdagmiddagborrels om het weekend goed in te luiden
 • De deuren van onze directieleden staan altijd open. Zij helpen je waar ze kunnen
 • Werken in een persoonlijk, hecht team van (young) professionals

WORD JIJ ONZE NIEUWE RELATIEBEHEERDER AGRO?

Voor ons kantoren in Roosendaal en Zundert zoeken we naar de relatiebeheerder die graag direct bij de klant aan tafel zit. Iemand die na de analyse ook de oplossingen bedenkt en realiseert. Je kunt goed communiceren en helpt onze ondernemende klanten verder. 

Van Oers is één van de grootste accountancy & advies kantoren in West-Brabant. We zijn gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies, loonadvies, corporate finance, administratieve en juridische dienstverlening. We kiezen bewust voor het werken vanuit lokale kantoren dicht bij klanten. Bij ons ervaar je elke dag wat je werk betekent voor ondernemers, de lokale economie en de samenleving. Echte verbondenheid, zakelijk én maatschappelijk, is daarbij de basis. Iedere klant bij Van Oers heeft een eigen contactpersoon. Iemand die de dagelijkse cijfers én de lange termijn kent. Met de inzet van specialisten komen we tot de beste oplossing, altijd vanuit inleving en een ondernemende instelling. We hechten veel waarde aan een plezierige werksfeer. Als dat ook jou aanspreekt, maken we graag kennis.

VAN OERS IN ÉÉN ZIN

"Bourgondisch, Brabants, Vooruitstrevend"

JEZELF BLIJVEN ONTWIKKELEN

Blijven ontwikkelen vinden we erg belangrijk. Daarom bieden we je coaching en training op maat aan. Zo kun jij de juiste stappen zetten in jouw loopbaan en blijft onze dienstverlening op het hoogste niveau. Groei en ontwikkeling zit diep geworteld in onze bedrijfscultuur en leertrajecten worden gefaciliteerd door onze eigen Van Oers University.

DRIE VRAGEN AAN CAROLINE VAN HOOIJDONK

Hoe ervaar jij de cultuur van Van Oers?

De cultuur is informeel, iedereen kan bij elkaar binnen lopen, iedereen wil elkaar helpen. Serieus werken met af en toe tijd voor een lolletje.

Waar mogen we jou voor wakker maken?

Chocolade!

Hoe heb jij je tot nu toe kunnen ontwikkelen bij Van Oers? (heb je eventueel studies gevolgd?)

Ik heb het PD traject gevolgd (super leuk om te doen ) en verder heb ik de cursus Praktijk diploma boekhouden gevolgd en ben ik bezig met Moderne bedrijfsadministratie.

ZIEN WE JOU BINNENKORT?