SECRETARESSE BREDA

Fungeren als een spin in het web, die ervoor zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is. We doen ons werk graag goed, maar zonder jouw ondersteuning kunnen we dat niet realiseren! Kom jij als Secretaresse werken bij Van Oers op onze locatie in Breda?
 

 

DIT HEB JE

 

HBO denk- en werkniveau

 

Enkele jaren ervaring als secretaresse

 

Aanvullende relevante cursussen gevolgd

 

Interesse in automatisering

 

Perfecte beheersing van de Nederlandse taal

 

Een hands-on mentaliteit en een kritische kijk op zaken

 

Stressbestendige en professionele houding

 

Een proactieve houding en probleemoplossend vermogen
 

DIT KAN JE

 

Correspondentie met collega’s en externe partijen via telefoon, post en mail

 

Digitale communicatie met alle relaties via het klantenportal

 

Alle gegevens in het CRM pakket op orde houden en eventuele mutaties verwerken

 

Zorgdragen voor de representativiteit van het kantoor

 

Coördinatie bij cursussen en kantooractiviteiten

 

Het opstellen van facturaties, opdrachtbevestigingen en prijsafspraken voor de dynamische afdeling waar je onderdeel van uitmaakt

 

Goed samenwerken binnen het secretariële team
 

DIT KRIJG JE

 

Groei, zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak via de Van Oers University, ons eigen opleidingsinstituut

 

Vrijheid en ruimte om eigen ideeën in te brengen en uit te voeren

 

Marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaardenpakket

 

Vrijdagmiddagborrels om het weekend goed in te luiden

 

De deuren van onze directieleden staan altijd open. Zij helpen je waar ze kunnen

 

Werken in een persoonlijk, hecht team van (young) professionals

 

WORD JIJ ONZE NIEUWE SECRETARESSE?

Zorg jij er graag voor dat alles tot in de puntjes geregeld is en heb jij een dienstverlenende en klantgerichte instelling? We zijn voor ons kantoor in Breda op zoek naar een Secretaresse die ons team komt versterken, voor 24 tot 40 uur per week. Ben jij op zoek naar een afwisselende baan bij een professionele organisatie met een informele werksfeer? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet.

Van Oers is één van de grootste accountancy & advies kantoren in West-Brabant. We zijn gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies, loonadvies, corporate finance, administratieve en juridische dienstverlening. We kiezen bewust voor het werken vanuit lokale kantoren dicht bij klanten.
 
Vanuit vijf vestigingen in West-Brabant bieden we met bijna 400 collega's oplossingen aan klanten in diverse branches. Wij vinden een open relatie met onze klanten en medewerkers belangrijk, evenals ontwikkeling en het optimaal benutten van elkaars kwaliteiten. Hierdoor zijn wij uitgegroeid tot een succesvolle organisatie met een kleurrijk palet aan specialismen. Deskundigheid en een informele sfeer zorgen ervoor dat onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen en thuis voelen. Wij zijn ten slotte niet voor niets uitgeroepen tot World-Class Workplace, een uitkomst die 100% gebaseerd is op de mening van onze medewerkers.

VAN OERS IN ÉÉN ZIN

"Bourgondisch, Brabants, Vooruitstrevend"

JEZELF BLIJVEN ONTWIKKELEN

Blijven ontwikkelen vinden we erg belangrijk. Daarom bieden we je coaching en training op maat aan. Zo kun jij de juiste stappen zetten in jouw loopbaan en blijft onze dienstverlening op het hoogste niveau. Groei en ontwikkeling zit diep geworteld in onze bedrijfscultuur en leertrajecten worden gefaciliteerd door onze eigen Van Oers University.

DRIE VRAGEN AAN RICHELLE SENDERS

Waarom heb je voor Van Oers gekozen?

Van Oers heeft mij de kans geboden om naast mijn Master studie HR als werkstudent aan de slag te gaan. Een super mooie mogelijkheid binnen Van Oers waardoor je vanaf minuut één mee kan werken, je studiekennis kan toepassen en je persoonlijk kan ontwikkelen om na je studie door te groeien en fulltime aan de slag te gaan.

Hoe ervaar jij de cultuur bij Van Oers?

Bij Van Oers heerst een cultuur waarbij ik doorlopend met en van collega’s kan leren, verantwoordelijkheid krijg om mijn eigen voortgang en prestaties te kunnen laten zien en ik daardoor persoonlijk mag en kan groeien. Daarnaast ervaar ik bij Van Oers een persoonlijke en bourgondische sfeer, waarbij we graag borrels houden, feestjes bouwen en overwinningen met elkaar vieren.

Mooiste ervaring bij Van Oers?

Het Van Oers 55 jarig jubileum feest! Ondanks dat Van Oers groeit en meerdere locaties heeft, ervaar je vooral op deze momenten dat het niet uitmaakt welke functie je vervult of in welk team je zit. Op zo’n moment voelt het echt als één Van Oers en hebben we het met z’n allen heel gezellig. 

ZIEN WE JOU BINNENKORT?