STAFF

Vanaf je eerste werkdag direct contact met de klant. Je ziet direct resultaat van je werkzaamheden. Zo ontwikkel je jezelf razendsnel. Zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
 
Als young professional bij Van Oers Audit onderhoud je contacten met klanten en collega’s voor de uitvoering van de opdracht. Je voert onder begeleiding minder complexe controlewerkzaamheden uit. Je signaleert problemen en denkt mee naar oplossingen. Uiteraard word je hierin begeleid door een senior of teammanager. 
 

 

DIT HEB JE

 

Een afgeronde VWO, HBO Accountancy/Finance & control of universitaire opleiding en je wilt starten met de opleiding tot registeraccountant

 

Je bent een starter of hebt enkele jaren relevante werkervaring
 

DIT KAN JE

 

Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en voelt je verantwoordelijk en betrokken bij Van Oers en de klant

 

Je bent enthousiast en leergierig om je het vak van accountant eigen te gaan maken

 

Je bent professioneel-kritisch en hebt oog voor kwaliteit
 

DIT KRIJG JE

 

Groei, zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak via zowel de Van Oers University, ons eigen opleidingsinstituut

 

Vrijheid en ruimte om eigen ideeën in te brengen en uit te voeren

 

Marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaardenpakket

 

Verjaardagen én successen worden gezamenlijk gevierd

 

Vrijdagmiddagborrels om het weekend goed in te luiden

 

De deuren van onze directieleden staan altijd open. Zij helpen je waar ze kunnen

 

Werken in een persoonlijk, hecht team van (young) professionals

WORD JIJ ONZE NIEUWE STAFF?

Bevlogen, professioneel-kritisch, proactief en betrokken zijn dé eigenschappen die jou typeren. Je hecht veel waarde aan kwaliteit, professionaliteit en integriteit. Binnen Van Oers zijn er tal van mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als vaktechnisch vlak middels onze Van Oers University. De vacature staat open op onze audit vestiging in Breda waar zo’n 55 collega’s in de controlepraktijk werkzaam zijn. 

Van Oers is één van de grootste accountancy & advies kantoren in West-Brabant. We zijn gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies, loonadvies, corporate finance, administratieve en juridische dienstverlening. We kiezen bewust voor het werken vanuit lokale kantoren dicht bij klanten. Bij ons ervaar je elke dag wat je werk betekent voor ondernemers, de lokale economie en de samenleving. Echte verbondenheid, zakelijk én maatschappelijk, is daarbij de basis. Iedere klant bij Van Oers heeft een eigen contactpersoon. Iemand die de dagelijkse cijfers én de lange termijn kent. Met de inzet van specialisten komen we tot een kwalitatief hoogstaande oplossing, en altijd vanuit inleving en een professionele instelling. We hechten veel waarde aan integriteit. Dit gaat bij ons samen met een plezierige werksfeer. Als dat ook jou aanspreekt, maken we graag kennis.

VAN OERS IN ÉÉN ZIN

"Bourgondisch, Brabants, Vooruitstrevend"

JEZELF BLIJVEN ONTWIKKELEN

Blijven ontwikkelen vinden we erg belangrijk. Daarom bieden we complete leerpakketten voor jou aan. Zo kun jij de juiste loopbaanstappen maken en blijft de dienstverlening op het hoogste niveau. Groei en ontwikkeling zit diep in onze bedrijfscultuur. Middels onze eigen Van Oers University helpen wij jou verder.

DRIE VRAGEN AAN MAX VAN LOON

Welk advies geef je toekomstige collega’s?

Mocht je twijfelen om te komen werken bij Van Oers, neem dan vooral contact op met een van de werknemers van Van Oers. Via deze weg krijg je een beter beeld van hoe het er bij Van Oers aan toe gaat. 

Wat maakt het werken bij Van Oers voor jou bijzonder?

Wat werken bij Van Oers voor mij bijzonder maakt is het onderlinge contact met collega’s. Iedereen staat altijd open voor een gezellig praatje!

Funfact over Van Oers

Wist je dat de afdeling Audit, waar ik werkzaam ben, de afgelopen 5 jaar is gegroeid van 26 werknemers naar 57 werknemers?

ZIEN WE JOU BINNENKORT?