JUNIOR BELASTINGADVISEUR AGRO

Als Junior Belastingadviseur bij Van Oers Agro ga je vanuit de vestiging in Zundert, het hart van de boom- en fruitteelt, onze ervaren belastingadviseurs ondersteunen. Niet in de schaduw, je zit direct aan tafel bij de klant. Zo krijg je volop kansen om veel van het vak en het werk te leren. Je krijgt alle benodigde coaching en ruimte om jezelf te ontwikkelen, wat maakt dat je wat maakt dat je kunt groeien en bloeien in jouw vak en in de agrarische sector. 
 

DIT HEB JE

 • Je zit in de laatste fase van je universitaire opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie
 • Een sterke affiniteit met de agrarische sector
 • Een enthousiaste instelling, je bent starter of hebt enkele jaren werkervaring

 

DIT KAN JE

 • Goed schakelen met de klanten van Van Oers en de collega’s in jouw team
 • Na de analyse bedenk en realiseer je oplossingen. Je bent een actieve probleemoplosser
 • Je weet de klant goed uit te leggen wat je doet en bent nét wat onze klanten zijn: ondernemend

DIT KRIJG JE

 • Groei, zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak via de Van Oers University, ons eigen opleidingsinstituut
 • Marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaardenpakket
 • Verjaardagen én successen worden gezamenlijk gevierd
 • Vrijheid en ruimte om je eigen ideeën in te brengen en uit te voeren
 • Werken in een persoonlijk, hecht team van (young) professionals

WORD JIJ ONZE NIEUWE JUNIOR BELASTINGADVISEUR

BIJ VAN OERS AGRO?

Van Oers is één van de grootste accountancy & advies kantoren in West-Brabant. We zijn gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies, loonadvies, corporate finance, administratieve en juridische dienstverlening. We kiezen bewust voor het werken vanuit lokale kantoren dicht bij klanten. Bij ons ervaar je elke dag wat je werk betekent voor ondernemers, de lokale economie en de samenleving. Echte verbondenheid, zakelijk én maatschappelijk, is daarbij de basis. Iedere klant bij Van Oers heeft een eigen contactpersoon. Iemand die de dagelijkse cijfers én de lange termijn kent. Met de inzet van specialisten komen we tot de beste oplossing, altijd vanuit inleving en een ondernemende instelling. We hechten veel waarde aan een plezierige werksfeer. Als dat ook jou aanspreekt, maken we graag kennis.

VAN OERS IN ÉÉN ZIN

"Bourgondisch, Brabants, Vooruitstrevend"

JEZELF BLIJVEN ONTWIKKELEN

Blijven ontwikkelen vinden we erg belangrijk. Daarom bieden we complete leerpakketten voor jou aan. Zo kun jij de juiste loopbaanstappen maken en blijft de dienstverlening op het hoogste niveau. Groei en ontwikkeling zit diep in onze bedrijfscultuur. Middels onze eigen Van Oers University helpen wij jou verder.

DRIE VRAGEN AAN ARJAN VAN DONGEN

 

Hoe zou je de sfeer bij Van Oers beschrijven?
Als een open en gezellige sfeer, je kunt altijd bij je collega’s binnen lopen voor het stellen van een vraag. Iedereen is bereid je te helpen of komen er snel op terug als het op dat moment echt niet uitkomt.

Mooiste ervaring bij Van Oers?
De week van het werkgeluk waarin alle kantoren zichzelf binnen Van Oers aan elkaar presenteren. Tijdens deze week werken collega’s van de verschillende vestigingen op een andere vestiging en zo leer je nog meer collega’s kennen.

Welk advies geef jij aan toekomstige collega’s?
Wees nooit te bang om iets te vragen, vaak zijn er collega’s die op het begin dezelfde vragen hebben gehad en die je dus echt wel weten te helpen. Het is beter om de vraag maar gewoon te stellen in plaats van te lang iets zelf proberen te ontdekken. Uiteraard moet je het wel eerst zelf hebben geprobeerd.

ZIEN WE JOU BINNENKORT?