ADVISEUR CORPORATE FINANCE

Van Oers Corporate Finance zoekt een professional. Een Adviseur Corporate Finance met sterk gevoel voor verantwoordelijkheid, ambitieus, gedreven en betrokken. Iemand die zijn hand niet omdraait voor een breed scala aan projecten. Of het nu gaat over het sparren met businesspartners of over een waardebepaling voor een nieuwe klant. Jij weet binnen verschillende branches en ondernemingen altijd de weg richting je doel te vinden. De adviseur die wij zoeken, wil groeien. Persoonlijk en vakinhoudelijk. Hij of zij kent geen vijf-en-negentig procent. Hij of zij gaat ervoor! Voor zijn klanten en zichzelf. Vol Overgave.
 

 

DIT HEB JE

 

Afgeronde wo-masteropleiding Finance of aanverwante studie

 

Minimaal twee à vijf jaar werkervaring in een financiële functie

 

Kennis van en voorkeur voor mkb- en middenbedrijf

 

Gevoel voor taal en schrijft en spreekt foutloos Nederlands en Engels

 

Sterk analytisch vermogen en kennis  van de voorwaarden voor goede communicatie

 

Je bent oplossingsgericht en weet je te verplaatsen in de klant

 

Perfecte balans in jouw ratio en emotie
 

DIT KAN JE

 

Analytisch en oplossingsgericht denken

 

Initiatief tonen en zelfstandig werken. Maar daarnaast wacht je niet te lang met het stellen van de hulpvraag als je er zelf niet uitkomt. Zo blijf je efficiënt!

 

Jezelf verplaatsen in de situatie en behoeften van de klant

 

Deadlines halen en verwachtingen managen
 

DIT KRIJG JE

 

Je verdient een marktconform salaris en krijgt een prima arbeidsvoorwaardenpakket

 

Je krijgt de kans om te groeien op vakinhoudelijk en persoonlijk vlak binnen de Van Oers University, ons eigen opleidingsinstituut

 

Je bent betrokken bij een traject van a tot z en zit dus ook aan tafel bij onze klanten

 

Verjaardagen én successen worden gezamenlijk gevierd (met bubbels)

 

Je bent van harte welkom op de vrijdagmiddagborrels om het weekend goed in te luiden

 

De deuren van onze directieleden staan altijd open. Zij helpen je waar ze kunnen

 

Een toffe, afwisselende en uitdagende baan binnen een hecht en ambitieus team

 

En dat alles bij een organisatie die dit jaar is uitgeroepen tot World-class Workspace

WORD JIJ DE ADVISEUR BIJ CORPORATE FINANCE?

Acht fusie- en overnamespecialisten en meer dan tweehonderdvijftig afgeronde transacties. Dat klinkt bijna onmogelijk. Maar dat is het niet. Welkom bij Van Oers Corporate Finance. Eén van de grootste en meest ervaren organisaties op het gebied van fusie- en overnamebegeleiding in Nederland.

Van Oers Corporate Finance is een ambitieus, gedreven en betrokken team. We streven naar maximaal resultaat. Vertrouwen, transparantie, deskundigheid en gedrevenheid kenmerken de manier waarop we werken. We zijn nieuwsgierig. Noem ons leergierig. We zorgen er altijd voor dat we up-to-date zijn van de laatste ontwikkelingen op economisch, juridisch, fiscaal en commercieel gebied. We houden onze (regionale) klanten, prospects en suspects nauw in de gaten. Vol Overgave. 

VAN OERS IN ÉÉN ZIN

"Bourgondisch, Brabants, Vooruitstrevend"

JEZELF BLIJVEN ONTWIKKELEN

Blijven ontwikkelen vinden we erg belangrijk. Daarom bieden we je coaching en training op maat aan. Zo kun jij de juiste stappen zetten in jouw loopbaan en blijft onze dienstverlening op het hoogste niveau. Groei en ontwikkeling zit diep geworteld in onze bedrijfscultuur en leertrajecten worden gefaciliteerd door onze eigen Van Oers University.

DRIE VRAGEN AAN TIM VAN RIJN

Welk advies geef je toekomstige collega’s?

Als beginnend professional ga je een nieuwe fase in; je bent ambitieus, je wilt jezelf snel ontwikkelen en daarnaast zal je privéleven ook behoorlijk veranderen. Je gaat in deze fase heel veel leren, maar je hoeft niet voor alles het wiel zelf uit te vinden. Kijk naar anderen, maar nog belangrijker praat veel met collega’s, vrienden en familie. Deel ervaringen en bespreek waar je tegenaan loopt. Alleen leer je snel, maar met elkaar leer je nog veel sneller!   

Hoe ervaar jij de cultuur van Van Oers?

Bij Van Oers tref je diverse teams over de verschillende vestigingen die ieder hun eigen identiteit hebben. Al deze teams hebben echter ook iets gemeenschappelijks wat je het best kunt omschrijven als de Van Oers cultuur. Wij van Van Oers vinden werkplezier erg belangrijk. Wij krijgen werkplezier door de vele mogelijkheden die ons worden geboden en de collegialiteit onder elkaar. Als beginnend professional kunnen wij onze ambitie laten werken door de opleidings- en ontwikkelmogelijkheden die ons worden geboden. We zijn collegiaal en werken met elkaar voor het beste resultaat van onze klant, zetten ons regelmatig in voor de samenleving en genieten ook van borrels met elkaar.  

Welke opleidingskansen heb ik al gekregen bij Van Oers? 

Ik heb diverse trainingen mogen volgen. Dit zijn enerzijds skills trainingen geweest, zoals professioneel adviseren en onderhandelen. Daarnaast biedt Van Oers ook de mogelijkheid om je soft skills te ontwikkelen. Je leert in deze trajecten bijvoorbeeld meer over je eigen gedrag, het gedrag van anderen en hoe dit te beïnvloeden. 

ZIEN WE JOU BINNENKORT?