HR ADVISEUR

Excellente dienstverlening aan onze klanten met als doel het werkgeluk van medewerkers te vergroten, dat is waar wij voor staan als HR advies-team. Als HR adviseur (extern) binnen Van Oers ondersteun jij ondernemers bij de meest uiteenlopende personeelsvraagstukken, zowel operationeel als strategisch. Je helpt ondernemers met het optimaal inzetten van hun personeel, bijvoorbeeld door het opzetten of verder professionaliseren van de HR-afdeling, bent inzetbaar voor de uitvoering van HR-werkzaamheden bij klanten en bent sparringpartner voor allerlei ad hoc vraagstukken. Daarnaast ondersteunen je met werving & selectie-vraagstukken vanuit ons brede financiële netwerk.
 

 

DIT HEB JE

 

Een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting van HR

 

0 – 2 jaar werkervaring

 

Schriftelijk en verbaal sterke communicatie

 

Enthousiasme en een service- en oplossingsgerichte houding

 

Ervaring met personeelsadministratie is een pré
 

DIT KAN JE

 

Ondersteunen van klanten, al dan niet op locatie, bij het opzetten en uitrollen van HR binnen de organisatie

 

Constateren van (potentiële) problemen bij klanten en adviseren over oplossingen

 

Voorbereiden van diverse zaken, zoals afspraken met potentiële nieuwe klanten, de presentatie van een klantcursus of de evaluatie van een assessment

 

Onderhouden van contacten met klanten

 

Contact leggen en schakelen met Van Oers collega’s (interne acquisitie)

 

Acties uitvoeren met betrekking tot nieuwe klanten (acquisitie), zoals het opstellen van input voor Social Media en het bijwonen van klantactiviteiten

 

Proactief samenwerken met de marketingafdeling voor diverse marketingactiviteiten (intern en extern)

 

Intern meedenken bij het verder ontwikkelen van de HR-dienstverlening en opvolging hiervan
 

DIT KRIJG JE

 

Werken in een groeiend, ambitieus team van jonge professionals

 

Vrijheid en ruimte om je eigen ideeën in te brengen en uit te voeren

 

Ruimte om door te groeien, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak

WORD JIJ ONZE NIEUWE HR ADVISEUR (EXTERN)?

Je komt te werken in een hecht en ambitieus team van professionals binnen team Organisatieadvies gevestigd in Breda. Lijkt het je tof om ondernemers te ondersteunen bij allerlei personeelsvraagstukken en sta jij bekend om je hand-on-mentaliteit? Dan maken wij graag kennis.

Van Oers is één van de grootste accountancy & advies kantoren in West-Brabant. We kiezen bewust voor het werken vanuit lokale kantoren dicht bij klanten. Bij ons ervaar je elke dag wat je werk betekent voor ondernemers, de lokale economie en de samenleving. Echte verbondenheid, zakelijk én maatschappelijk, is daarbij de basis. Met de inzet van specialisten komen we tot de beste oplossing, altijd vanuit inleving en een ondernemende instelling. Deskundigheid en een informele sfeer zorgen ervoor dat onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen en thuis voelen. Wij zijn ten slotte niet voor niets uitgeroepen tot World-Class Workplace, een uitkomst die 100% gebaseerd is op de mening van onze medewerkers.

VAN OERS IN ÉÉN ZIN

"Bourgondisch, Brabants, Vooruitstrevend"

JEZELF BLIJVEN ONTWIKKELEN

Blijven ontwikkelen vinden we erg belangrijk. Daarom bieden we complete leerpakketten voor jou aan. Zo kun jij de juiste loopbaanstappen maken en blijft de dienstverlening op het hoogste niveau. Groei en ontwikkeling zit diep in onze bedrijfscultuur. Vanuit onze eigen Van Oers University helpen wij jou verder.

DRIE VRAGEN AAN EMIEL VOGELAAR

Waarom heb je voor Van Oers gekozen?

Van Oers kende ik al enige tijd van verschillende mensen binnen mijn eigen kring. Zij waren altijd te spreken over de organisatie en dit gevoel ervaarde ik zelf ook tijdens de gesprekken. Met name de positieve energie viel me destijds op. Ze gaven aan veel waarde te hechten aan de sfeer en gezelligheid. Daarnaast was ook het verhaal over de functie goed. Je krijgt bij Van Oers de kans om verschillende opdrachten tegelijkertijd te doen en wordt daarbij ook vaak in het diepe gegooid. Hierdoor kan je snel ontwikkelen.

Welk advies geef je toekomstige collega’s?

Stel jezelf positief en enthousiast op. Als organisatieadviseur kan je op die manier betrokken raken bij allerlei leuke projecten binnen de organisatie. Door de samenwerking binnen heel Van Oers leer je een hoop mensen kennen en doe je kennis op van verschillende vakgebieden en branches. Daarnaast geven de diverse werkzaamheden en contacten veel energie, die je vervolgens weer kan meenemen naar je klanten.

Wat staat er niet op jouw CV?

Op mijn CV staat niet dat ik graag sport, reis en waar mogelijk deze ook combineer. Zo voetbal, klim en hardloop ik en vind ik het leuk om op verre bestemmingen te gaan duiken of te gaan skiën in Oostenrijk.

ZIEN WE JOU BINNENKORT?