LOONADMINISTRATEUR

Als loonadministrateur werk je in één van onze teams en verzorg je de salarisadministraties voor diverse klanten. Je hebt veel contact met de klant en als adviseur ben jij voor de klant écht van toegevoegde waarde. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de loonverwerking, de periodieke aangifte loonheffingen en het opstellen van periodieke rapportages. Naast het contact met jouw klant, blijf je ook in gesprek met de betrokken instanties.
 
Het is van groot belang dat jouw kennisniveau op peil blijft en daarom bieden we je interne opleidingen en coaching vanuit de Van Oers University, waardoor jij het verschil kunt maken bij onze klanten.
 

DIT HEB JE

 • Afgeronde HBO opleiding
 • Een afgeronde PDL opleiding (VPS is een pre)
 • Een aantal jaren ervaring als loonadministrateur
 • Uitstekende kennis van Excel
 • Ervaring met Loket is een pré
 • Je bent bevlogen, proactief & betrokken bij de organisatie en de klant
 • Je hebt de persoonlijkheid die bij het team en de klanten van Van Oers past. Helder en prettig in het contact

DIT KAN JE

 • Zelfstandige verzorging van complexe loonadministratie. Zowel vanuit onze vestiging in Etten-Leur als op locatie bij klanten
 • Opstellen van periodieke aangiften loonheffing en rapportages
 • Contact onderhouden met klanten en hen adviseren / ondersteunen op het gebied van loon- en personeelsadministratie

DIT KRIJG JE

 • Groei, zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak via de Van Oers University, ons eigen opleidingsinstituut
 • Persoonlijke coaching en begeleiding
 • Marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaardenpakket
 • Verjaardagen én successen worden gezamenlijk gevierd
 • Vrijdagmiddagborrels om het weekend goed in te luiden
 • De deuren van onze directieleden staan altijd open. Zij helpen je waar ze kunnen
 • Werken in een persoonlijk, hecht team van (young) professionals

WORD JIJ ONZE NIEUWE LOONADMINISTRATEUR?

Je komt te werken in een hecht en ambitieus team van professionals op de vestiging van Van Oers in Breda of Etten-Leur. Wij bedienen met name klanten in de regio. Ontwikkeling is een belangrijk aspect binnen onze organisatie. Niet alleen op het gebied van vakkennis, maar ook op persoonlijk vlak. Wij geven je dan ook alle ruimte en mogelijkheden, zodat je blijft groeien. Ben jij de betrokken Loonadministrateur, die precies de juiste oplossingen weet aan te dragen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

VAN OERS IN ÉÉN ZIN

"Bourgondisch, Brabants, Vooruitstrevend"

JEZELF BLIJVEN ONTWIKKELEN

Blijven ontwikkelen vinden we erg belangrijk. Daarom bieden we complete leerpakketten voor jou aan. Zo kun jij de juiste loopbaanstappen maken en blijft de dienstverlening op het hoogste niveau. Groei en ontwikkeling zit diep in onze bedrijfscultuur. Middels onze eigen Van Oers University helpen wij jou verder.

DRIE VRAGEN AAN MARLEEN VAN LOON

Hoe zou je de sfeer bij Van Oers beschrijven?

Van Oers is zeker géén accountantskantoor dat we kennen van de vooroordelen zoals saai, stoffig en formeel. Van Oers is juist een gemoedelijk informeel Brabants kantoor met een toegankelijke en gezellige sfeer. Bij Van Oers wordt hard gewerkt, maar ook hard gelachen. De combinatie van hard werken en hard lachen, maakt het een prettige werkomgeving. Er moet gewerkt worden, maar wel met plezier!

Welk advies geef je toekomstige collega’s?

Grijp je kansen en profileer jezelf! Van Oers geeft veel mogelijkheid tot ontwikkelen, maar je moet het zelf doen. Dus neem initiatief, laat jezelf zien, denk goed na over wat je wel/niet wil en bespreek dit. Op deze manier kun je bij Van Oers een heel mooie carrière maken, waarbij je jezelf maximaal kunt ontwikkelen en nog meer van toegevoegde waarde kunt zijn bij Van Oers! Win, win!  

Mooiste ervaring bij Van Oers

Denkend over een antwoord op deze vraag schieten er veel mooie momenten door mijn hoofd. Vrijdagmiddagborrels, personeelsuitjes, grootste lol met collega’s over het versturen van complimentenkaartjes en niet te vergeten de kerstborrels. Om maar wat dingen te noemen! Maar in the end is het werken bij Van Oers een ervaring op zich, zeker als ik kijk hoe ik binnenkwam toen ik begon met werken bij Van Oers en hoe ik me heb ontwikkeld tot waar ik nu sta. Een mooie ervaring om die ontwikkeling te mogen maken bij Van Oers, met als hele leuke bijkomstigheid de gezellige uitjes en borrels met leuke collega’s!

ZIEN WE JOU BINNENKORT?