ONTDEK VAN OERS

Van Oers Accountancy & Advies kenmerkt zich door de karakteristieke Van Oers-aanpak: betrokken, daadkrachtig en oplossingsgericht. Met vijf vestigingen in West-Brabant behoort Van Oers tot een van de grootste kantoren in Zuid-Nederland. Vanuit deze vestigingen bieden we oplossingen aan klanten in uiteenlopende branches. We hebben de professionaliteit van een groot kantoor, maar de uitstraling van het kantoor om de hoek met een bourgondisch karakter. Harrie van Oers begon het kantoor in 1964 op basis van persoonlijk contact, wederzijds vertrouwen en constructief overleg. Dat is vandaag de dag nog steeds wat je van ons kunt verwachten.


WAT KUN JE VERWACHTEN BIJ VAN OERS?

Dicht bij je klanten staan. De energie voelen van een hecht team. En volop in ontwikkeling blijven. Dat maakt je baan bij Van Oers zo bijzonder. Achter je bureau vandaan durven komen, dat is de kern volgens oprichter Harrie van Oers en die blijven we belangrijk vinden.

Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Kom je met nieuwe, innovatieve ideeën? Fantastisch, daar houden we van. We kijken namelijk continu naar hoe processen beter en efficiënter kunnen. Iedere dag worden we weer iets wijzer en beter. Er zijn volop kansen, maar die moet je wel zelf pakken.

Een baan bij Van Oers is ook een keuze voor groei en ontwikkeling. We hebben een uitdagend programma dat wordt georganiseerd en uitgevoerd door de Van Oers University, ons eigen opleidingsinstituut.

We zijn altijd op zoek naar energieke mensen die ons team komen versterken. Of je nu stage moet lopen, net uit de studiebanken komt of klaar bent voor een volgende stap in je carrière, bij Van Oers zijn er volop mogelijkheden.

VAN OERS IN BEELDEN

VAN OERS IN CIJFERS

HERKOMST VAN VAN OERS

Inmiddels bestaat Van Oers 55 jaar en zijn er, naast Breda, kantoren opgericht in Roosendaal, Oosterhout, Etten-Leur en Zundert en zijn de vestigingen uitgegroeid tot een van de grootste kantoren in Zuid-Nederland. Bij zo’n groeiproces hoort dat de marktwaarden worden vastgelegd. Uiteraard volgen we het voorbeeld van Harrie van Oers: persoonlijk, betrokken en daadkrachtig. Het voelt goed dat we dankzij deze formule gegroeid zijn – maar daar gaat het uiteindelijk niet om. Zoveel mogelijk mede-ondernemers vooruit helpen, dat blijft het doel.

MIDDEN IN DE LOKALE SAMENLEVING

Bij Van Oers zijn we niet zo van de torenhoge hoofdkantoren. Van Oers kiest heel bewust voor meer lokale vestigingen. Zo staan we werkelijk naast onze klanten en maken we deel uit van de lokale gemeenschap. Dichtbij mensen die klant zijn bij Van Oers of die bij ons werken. Dat maakt ook dat we betrokken zijn bij mooie, inspirerende (lokale) projecten en initiatieven. Meebouwen aan een duurzame samenleving, ook dat is werken bij Van Oers.

MOGEN WE JOU BINNENKORT VERWELKOMEN?