Logo

Onze cultuur

Bij Van Oers heeft je werk direct invloed op ondernemers, de lokale economie en daarmee de samenleving. Die verbondenheid zoeken we ook actief op in ons werk en in de maatschappelijke projecten en initiatieven waaraan we een bijdrage leveren. We kijken daarom voorbij de cijfers, bouwen aan duurzame relaties. Want mensen bepalen het succes. Je bent daarom continu bezig met wat er speelt bij klanten maar zeker ook bij collega’s. En die collega’s hebben net zo goed oog voor jou.

Hier kun je ‘gewoon doen’

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt, dat is hoe we bij Van Oers werken. We communiceren helder en eerlijk, hoog van de toren blazen doen we niet. Gewoon doen zegt ook iets over onze werkwijze: we zijn pragmatisch. We zetten samen met collega’s, partners en klanten de schouders eronder.

Je mag hier lef tonen

Want wie durft, die ontwikkelt. Zo staan we erin. Vlieg je een keer uit de bocht? Dat hoort erbij. Daarom krijg je hier de ruimte om jezelf vakinhoudelijk en op persoonlijk vlak te ontwikkelen. En de middelen, want je kunt gebruikmaken van onze eigen University. Maak je ambities waar en word een vooroploper. 

Matchen we? Laat van je horen

Maak de volgende stap (of de eerste stap) in je carrière bij Van Oers. Zelfs als je niet ‘de juiste papieren’ hebt voor de openstaande vacatures maar wel Van Oers kunt versterken, ontmoeten we je graag. Neem contact op met onze recruiters of solliciteer op een van de vacatures.

Dit zijn (straks) je collega’s

60 jaar Van Oers

In 2024 bestaat Van Oers 60 jaar! Ons kantoor met Bredase roots is inmiddels uitgegroeid tot een regionaal advieskantoor met vijf vestigingen.

Collega's vertellen wat Van Oers zo leuk maakt

Van Oers is uitgeroepen tot mensgerichte organisatie. Onze collega’s vertellen graag meer over de kansen en ervaringen die er volgens hen voor zorgen dat dit zo is.

Hoe omschrijf je de sfeer bij Van Oers?

Van Oers is uitgeroepen tot mensgerichte organisatie. Onze collega’s vertellen graag meer over de kansen en ervaringen die er volgens hen voor zorgen dat dit zo is.

Welke kansen krijg je op het gebied van ontwikkelen en groeien?

Van Oers is uitgeroepen tot mensgerichte organisatie. Onze collega’s vertellen graag meer over de kansen en ervaringen die er volgens hen voor zorgen dat dit zo is.

Welke kansen je binnen Van Oers krijgt?

Wil jij weten hoe leuk werken bij Van Oers is? Welke kansen je binnen Van Oers krijgt? En wil jij jezelf blijven uitdagen en ontwikkelen? Dennis en Jamie vertellen je er graag meer over. Want de kracht van Van Oers zit in onze mensen.

Hoe je je binnen Van Oers kunt specialiseren?

Wil jij jezelf blijven uitdagen en ontwikkelen? En wil jij je verder specialiseren? Onze collega's Edward en Iris vertellen je graag wat de mogelijkheden binnen Van Oers zijn. Want de kracht van Van Oers zit in onze mensen.

01 / 00

Sfeer proeven bij Van Oers

KOM JIJ VAN OERS VERSTERKEN?

Ontmoet jouw collega's

Wesley Riool

IT Auditor

Bekijk alle

vacatures

Ervaringen van medewerkers

“Klanten bewustmaken van de IT- en cybersecurityrisico’s voor hun bedrijfsvoering”

Wesley Riool
IT Auditor
Lees verder

“Veel ontwikkelmogelijkheden binnen Van Oers”

Wendy van Halteren
Loonadministrateur
Lees alle medewerkersverhalen

Heb je vragen?

Maak de volgende stap (of de eerste stap) in je carrière bij Van Oers. Ontdek wat bij je past, samen met onze recruiter Wendy. Je kunt haar appen, bellen of mailen.

06-20710724w.snel@vanoers.nl
Contactgegevens
werken@vanoers.nlBredaseweg 117, 4872 LA Etten-Leur
Voor elk moment in je carrière

Logo
PrivacyverklaringCookiestatement
Lid van brancheorganisatie NOB
Certification Logo