ACCOUNTANT TRANSPORT & LOGISTIEK

De sector Transport en Logistiek is de verbindende schakel in de wereldwijde economie. Onder invloed van economie, politieke ontwikkelingen en arbeidstekorten is de sector genoodzaakt vooruit te denken. Beheersing van risico’s, flexibiliteit en presteren onder hoge margedruk is aan de orde van de dag.

Continuïteit in de logistieke sector vraagt om strategiebepaling en constante bijsturing. Dat maakt het speelveld complex maar tegelijk ook interessant! Dienstverlening in de logistieke sector is altijd maatwerk en vraagt flexibiliteit en voortschrijdend inzicht. 

Weet jij de verbinding te leggen met jouw klant en ben jij de adviseur die logistieke ondernemers écht op weg helpt? Weet jij richting te geven aan hun ambities en plannen en houd jij de vaart erin? Dan willen we graag kennismaken met jou op onze vestiging in Zundert.
 

DIT HEB JE

  • Een (nagenoeg) afgeronde opleiding HBO richting accountancy
  • Starter of enkele jaren relevante werkervaring

DIT KAN JE

  • Goed schakelen met de klanten van Van Oers en de collega’s in jouw team
  • Na de analyse bedenk en realiseer je oplossingen. Je bent een actieve probleemoplosser
  • Je weet de klant goed uit te leggen wat je doet en bent nét wat onze klanten zijn: ondernemend

DIT KRIJG JE

  • Groei, zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak via de Van Oers University, ons eigen opleidingsinstituut
  • Vrijheid en ruimte om je eigen ideeën in te brengen en uit te voeren
  • Marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaardenpakket
  • Verjaardagen én successen worden gezamenlijk gevierd
  • Werken in een persoonlijk, hecht team van (young) professionals

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

De transportbranche is continu in beweging en vele nieuwe innovaties doen hun intrede. Vanwege de complexiteit en dynamiek in deze branche en de behoefte aan financiële dienstverlening op maat, richt Van Oers zich met een sterke focus op logistieke ondernemers. Als young professional accountant ontferm jij je samen met je collega’s over de transportklanten en help jij tevens bij het uitbreiden van deze branche. 
Je gaat onze ervaren accountants ondersteunen. Maar niet in de schaduw; je zit direct aan tafel bij de klant. Zo krijg je volop kansen om veel van het vak en van het werk te leren. Je krijgt alle nodige coaching en inspiratie. Het vertrouwen en de ruimte die je krijgt maakt dat je hard kunt groeien. 

Van Oers is één van de grootste accountancy & advies kantoren in West-Brabant. We zijn gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies, loonadvies, corporate finance, administratieve en juridische dienstverlening. We kiezen bewust voor het werken vanuit lokale kantoren dicht bij klanten. Bij ons ervaar je elke dag wat je werk betekent voor ondernemers, de lokale economie en de samenleving. Echte verbondenheid, zakelijk én maatschappelijk, is daarbij de basis. Iedere klant bij Van Oers heeft een eigen contactpersoon. Iemand die de dagelijkse cijfers én de lange termijn kent. Met de inzet van specialisten komen we tot de beste oplossing, altijd vanuit inleving en een ondernemende instelling. We hechten veel waarde aan een plezierige werksfeer. Wij zijn ten slotte niet voor niets uitgeroepen tot World-Class Workplace, een uitkomst die 100% gebaseerd is op de mening van onze medewerkers.

VAN OERS IN ÉÉN ZIN

"Bourgondisch, Brabants, Vooruitstrevend"

JEZELF BLIJVEN ONTWIKKELEN

Blijven ontwikkelen vinden we erg belangrijk. Daarom bieden we je coaching en training op maat aan. Zo kun jij de juiste stappen zetten in jouw loopbaan en blijft onze dienstverlening op het hoogste niveau. Bij Van Oers krijg je alle kansen om jezelf te ontwikkelen tot een zelfstandig accountant. Voor je het weet, heb je een eigen klantenportefeuille en functioneer je als klankbord voor lokale ondernemers. Werk je graag specifiek voor een branche of zoek je juist diversiteit? We zorgen ervoor dat jij zo veel afwisseling in je werk hebt, als je zelf wilt. Heb je ambities om echt aan het roer staan van een bedrijf? Een deel van onze directie is, net als jij, ooit bij ons gestart als junior. Bij Van Oers ben je regisseur van jouw eigen carrière en leg jij de lat waar je hem wilt hebben. En of dat hoog of laag is, wij steunen je in welke keuze je ook maakt.

DRIE VRAGEN AAN ElISE MERKX

Waarom heb je voor Van Oers gekozen?

Ik heb voor Van Oers gekozen, omdat ik hier goede ervaringen had opgedaan tijdens mijn stage. De begeleiding was goed, ik kreeg de kans om veel te leren en mijzelf te ontwikkelen. Daarnaast was het ontvangst goed, ik voelde mij gelijk op mijn gemak en er heerst een prettige sfeer. Vervolgens was na het afstuderen de keuze snel gemaakt om te kiezen voor Van Oers.

Wat staat er niet op je CV?

Dat ik graag omringd ben door vrienden en in mijn vrije tijd met hen graag leuke dingen organiseer zoals spelletjesavonden.

Mooiste ervaring bij Van Oers?

De feesten die Van Oers organiseert zijn altijd erg gezellig. Daarnaast is de vrijdagmiddagborrel een fijne weekafsluiting.

ZIEN WE JOU BINNENKORT?