FINANCIEEL MEDEWERKER

Als Financieel Medewerker help jij jouw collega’s om de maandelijkse cijfers en de administratie voor onze klanten te verzorgen. Dit doe je vanuit onze vestiging in Breda, Roosendaal, Oosterhout of Zundert. Ben jij de proactieve en nauwkeurige toevoeging die wij zoeken? Dan maken wij graag kennis met jou.
 

DIT HEB JE

 • Een (nagenoeg) afgeronde MBO niveau 4 opleiding, bij voorkeur richting Assistent-Accountant, Bedrijfsadministrateur of Financieel Administratief Medewerker, of een (nagenoeg) afgeronde HBO opleiding richting Accountancy of Bedrijfseconomie
 • Je hebt inhoudelijke kennis en passie voor het accountancy vak
 • Klaar voor een interessante start van je carrière

DIT KAN JE

 • Boeken van administraties, het verwerken van kassen, banken en facturen, het klaarzetten van betalingen en het opstellen van memoboekingen
 • Ondersteuning bieden bij het opstellen van rapportages en begrotingen, het samenstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiften (IB, VpB, BTW)
 • Je hebt zowel een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid als dat je je verantwoordelijk en betrokken voelt bij Van Oers en de klant
 • Je bent kritisch en een actieve probleemoplosser
 • Je bent nauwkeurig, proactief en hebt een 'no-nonsense' houding

DIT KRIJG JE

 • Groei, zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak via zowel de Van Oers University, ons eigen opleidingsinstituut
 • Marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaardenpakket
 • Verjaardagen én successen worden gezamenlijk gevierd
 • Vrijheid en ruimte om eigen ideeën in te brengen en uit te voeren
 • We kennen een persoonlijke werksfeer zonder hiërarchie. We spreken elkaar aan met je en jij
 • Werken in een persoonlijk, hecht team van (young) professionals

WORD JIJ ONZE NIEUWE FINANCIEEL MEDEWERKER?

Ben jij helder en prettig in het contact? Iemand die na de analyse ook de oplossingen bedenkt en realiseert? Dan ben jij degene die bij het team en de klanten van Van Oers past. Jij weet klanten goed uit te leggen wat je doet. Je bent een actieve probleemoplosser, nét wat onze klanten zijn: ondernemend.

Van Oers behoort tot één van de grootste accountancy en advies kantoren in West-Brabant. We bieden vanuit onze vestigingen in Breda, Oosterhout, Roosendaal, Etten-Leur en Zundert met bijna 400 collega’s oplossingen aan klanten in diverse branches. We kiezen bewust voor het werken vanuit lokale kantoren, zodat we dicht bij onze klanten staan. Wij vinden een open relatie met onze klanten en medewerkers belangrijk, evenals ontwikkeling en het optimaal benutten van elkaars kwaliteiten. Hierdoor zijn wij uitgegroeid tot een succesvolle organisatie met een kleurrijk palet aan specialismen. We zijn gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies, loonadvies, corporate finance, administratieve en juridische dienstverlening. Deskundigheid en een informele sfeer zorgen ervoor dat onze medewerkers zich kunnen ontwikkelen en thuis voelen. Wij zijn ten slotte niet voor niets uitgeroepen tot World-Class Workplace, een uitkomst die 100% gebaseerd is op de mening van onze medewerkers.

VAN OERS IN ÉÉN ZIN

"Bourgondisch, Brabants, Vooruitstrevend"

JEZELF BLIJVEN ONTWIKKELEN

Groei en ontwikkeling zit diep geworteld in onze bedrijfscultuur. Daarom bieden we je coaching en training op maat aan. Zo kun jij de juiste stappen zetten in jouw loopbaan en blijft onze dienstverlening op het hoogste niveau. Bij Van Oers krijg je alle kansen om jezelf te ontwikkelen tot een volwaardig professional. Vanuit onze eigen Van Oers University helpen wij jou hierin verder.

DRIE VRAGEN AAN DWIGHT SNELL

 
Waarom heb je voor Van Oers gekozen?

Ik heb voor Van Oers gekozen, omdat ik hier goede ervaringen had opgedaan tijdens mijn stage. De begeleiding was goed, ik kreeg de kans om veel te leren en mijzelf te ontwikkelen. Daarnaast was het ontvangst goed, ik voelde mij gelijk op mijn gemak en er heerst een prettige sfeer. Vervolgens was na het afstuderen de keuze snel gemaakt om te kiezen voor Van Oers.

Wat staat er niet op je CV?

Dat ik graag omringd ben door vrienden en in mijn vrije tijd met hen graag leuke dingen organiseer zoals spelletjesavonden.

Mooiste ervaring bij Van Oers?

De feesten die Van Oers organiseert zijn altijd erg gezellig. Daarnaast is de vrijdagmiddagborrel een fijne weekafsluiting. 

ZIEN WE JOU BINNENKORT?