MEDEWERKER ACCOUNTANCY

Met jouw diploma op zak begint hier jouw carrière als accountant. We hebben veel ervaring met young professionals en begrijpen dus goed dat je nog zoekende bent naar wat écht bij je past. Daarom biedt Van Oers je alle mogelijkheden om de diversiteit van de accountancy te ervaren. Dat gebeurt meestal met vallen en opstaan. Maar gelukkig heb je behulpzame en ervaren collega’s, die je met plezier weer op weg helpen. Heb je ambities om door te studeren of jezelf te ontwikkelen tot een ware specialist, dan ben je bij Van Oers aan het juiste adres! Groei en ontwikkeling zit diep geworteld in onze bedrijfscultuur en leertrajecten worden gefaciliteerd door onze eigen Van Oers University.
 

DIT HEB JE

 • Een afgeronde HBO opleiding richting Accountancy of Bedrijfseconomie
 • Je hebt ambitie om jezelf te ontwikkelen tot Accountant AA of je kiest voor een ander specialisme binnen de financiële dienstverlening
 • Je hebt inhoudelijke kennis en passie voor het accountancy vak
 • Affiniteit met het MKB
 • Affiniteit met digitalisering en procesverbetering

 

DIT KAN JE

 • Opstellen van rapportages, samenstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiften (IB, VpB, BTW), uiteraard word je hierin goed begeleid door jouw ervaren collega’s
 • Zelfstandig voeren van administraties
 • Fungeren als een goede gesprekspartner, met een analytische en kritische blik
 • Signaleren van problemen en deze oplossen, eventueel in samenwerking met de accountant
 • Je beweegt voortdurend mee in de digitalisering van de dienstverlening naar de klant

 

DIT KRIJG JE

 • Groei, zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak via zowel de Van Oers University, ons eigen opleidingsinstituut
 • Marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaardenpakket
 • Verjaardagen én successen worden gezamenlijk gevierd
 • Vrijdagmiddagborrels om het weekend goed in te luiden
 • De deuren van onze directieleden staan altijd open. Zij helpen je waar ze kunnen
 • Werken in een persoonlijk, hecht team van professionals
 • Vrijheid en ruimte om je eigen ideeën in te brengen en uit te voeren, kansen te pakken en eigen verantwoordelijkheden te nemen

 

WORD JIJ ONZE NIEUWE MEDEWERKER ACCOUNTANCY?

 

Voor onze kantoren in Breda, Oosterhout, Roosendaal en Zundert zijn wij op zoek naar nieuwe collega's. In de rol van Medewerker Accountancy krijg jij volop mogelijkheden om jouw leercurve verder voort te zetten. Binnen de kantoren heerst er een prettige sfeer, waar collega's voor je klaar staan en je steeds weer verder op weg helpen. Ben jij leergierig en heb je een pro-actieve instelling, schroom dan niet en stuur je sollicitatie in. Heb je inmiddels al meer ervaring opgedaan, dan ben je ook van harte welkom! Kom je snel een bakje koffie of thee drinken?

Van Oers is één van de grootste accountancy & advies kantoren in West-Brabant. We zijn gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies, loonadvies, corporate finance, administratieve en juridische dienstverlening. We kiezen bewust voor het werken vanuit lokale kantoren dicht bij klanten. Bij ons ervaar je elke dag wat je werk betekent voor ondernemers, de lokale economie en de samenleving. Echte verbondenheid, zakelijk én maatschappelijk, is daarbij de basis. Iedere klant bij Van Oers heeft een eigen contactpersoon. Iemand die de dagelijkse cijfers én de lange termijn kent. Met de inzet van specialisten komen we tot de beste oplossing, altijd vanuit inleving en een ondernemende instelling. We hechten veel waarde aan een plezierige werksfeer. Als dat ook jou aanspreekt, maken we graag kennis.

VAN OERS IN ÉÉN ZIN

"Kwaliteit, Samenwerken, Vooruitstrevend"

JEZELF BLIJVEN ONTWIKKELEN

Blijven ontwikkelen vinden we erg belangrijk. Daarom bieden we je coaching en training op maat aan. Zo kun jij de juiste stappen zetten in jouw loopbaan en blijft onze dienstverlening op het hoogste niveau. Bij Van Oers krijg je alle kansen om jezelf te ontwikkelen tot een zelfstandig accountant. Voor je het weet, heb je een eigen klantenportefeuille en functioneer je als klankbord voor lokale ondernemers. Werk je graag specifiek voor een branche of zoek je juist diversiteit? We zorgen ervoor dat jij zo veel afwisseling in je werk hebt, als je zelf wilt. Heb je ambities om echt aan het roer staan van een bedrijf? Een deel van onze directie is, net als jij, ooit bij ons gestart als junior. Bij Van Oers ben je regisseur van jouw eigen carrière en leg jij de lat waar je hem wilt hebben. En of dat hoog of laag is, wij steunen je in welke keuze je ook maakt.

DRIE VRAGEN AAN DWIGHT SNELL

 
Waarom heb je voor Van Oers gekozen?

Ik heb voor Van Oers gekozen, omdat ik hier goede ervaringen had opgedaan tijdens mijn stage. De begeleiding was goed, ik kreeg de kans om veel te leren en mijzelf te ontwikkelen. Daarnaast was het ontvangst goed, ik voelde mij gelijk op mijn gemak en er heerst een prettige sfeer. Vervolgens was na het afstuderen de keuze snel gemaakt om te kiezen voor Van Oers.

Wat staat er niet op je CV?

Dat ik graag omringd ben door vrienden en in mijn vrije tijd met hen graag leuke dingen organiseer zoals spelletjesavonden.

Mooiste ervaring bij Van Oers?

De feesten die Van Oers organiseert zijn altijd erg gezellig. Daarnaast is de vrijdagmiddagborrel een fijne weekafsluiting.

ZIEN WE JOU BINNENKORT?