Logo

Jouw ontwikkeling met onze University

Wie klanten helpt te ondernemen met voorsprong, moet zelf eerst vooroplopen. Daarom heb je bij Van Oers structureel de ruimte om te groeien, via de Van Oers University. Je kunt het hele jaar door cursussen en trainingen volgen voor vakinhoudelijke verbreding en voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast kun je deelnemen aan speciale developmenttrajecten, afgestemd op je functie en werkervaring.

PE-uren

De University is geaccrediteerd voor verschillende beroepsorganisaties. Daardoor zijn we gerechtigd om PE-uren te verstrekken aan cursisten met een AA-, RA-, NOB-, RB-, Rsa- of RPP-titel. Je kunt dus via onze University allerlei cursussen volgen speciaal voor jouw specialisme. Zo blijf je up-to-date en kun je als titelplichtige voldoen aan je PE-punten. 

Developmenttrajecten

Ruimte voor groei is een kernwaarde van Van Oers. Die ruimte ervaar je in je werk: je mag nieuwe dingen proberen en fouten maken. Maar je ziet het ook terug in de developmenttrajecten van de University. Ze zijn afgestemd op je functie en werkervaring en vormen een cyclus, zodat je continu blijft leren.  

Op ieder moment in jouw carrière

Junior

Heb je vragen?

Maak de volgende stap (of de eerste stap) in je carrière bij Van Oers. Ontdek wat bij je past, samen met onze recruiter Wendy. Je kunt haar appen, bellen of mailen.

06-20710724w.snel@vanoers.nl
Contactgegevens
werken@vanoers.nlBredaseweg 117, 4872 LA Etten-Leur
Voor elk moment in je carrière

Logo
PrivacyverklaringCookiestatement
Lid van brancheorganisatie NOB
Certification Logo