ONZE UNIVERSITY

We hebben ons eigen opleidingsinstituut, de Van Oers University. Hier bieden we complete leerpakketten aan voor onze medewerkers. Dat maakt ons op twee belangrijke onderdelen sterk. Want door de voortdurende training houdt de dienstverlening het hoogste niveau en het opleidingsinstituut helpt iedere collega om loopbaanstappen te maken. Groei en ontwikkeling zit diep in onze bedrijfscultuur.


WAAROM DE VAN OERS UNIVERSITY?

Ontwikkeling vinden we erg belangrijk binnen Van Oers. Niet alleen op het gebied van vakkennis, maar ook op persoonlijk vlak. Onze Van Oers University is er dan ook voor beide gebieden. We willen graag dat jij je doelen kunt behalen en je ambities waar kunt maken en dat doen we onder andere door jou de mogelijkheid te geven om diverse opleidingen te volgen. Daarnaast is kwaliteit erg belangrijk en willen we die zo hoog mogelijk houden. Middels de university blijven we altijd beschikken over de meest relevante kennis.

REGIE OP JOUW TALENT

VAKKENNIS

Ieder jaar verzorgen we op verschillende niveaus vaktechnische cursussen in de vorm van bijvoorbeeld een summercourse of wintercourse op een externe locatie. Ook kunnen onze medewerkers PE (Permanente Educatie) punten behalen via de Van Oers University. De trainingen worden verzorgd door verschillende trainingsbureaus en universitaire docenten, zodat we er zeker van zijn dat je het beste krijgt dat er in de markt te vinden is.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

De Van Oers University is één van de drijvende krachten achter je loopbaanmogelijkheden. Via een Persoonlijk Ontwikkel Plan wordt voor en met jou de opleidingsbehoefte bepaald. Samen met de leidinggevende kijken we waar de ontwikkelpunten liggen en wordt een opleidingstraject afgesproken. Voor ieder functieniveau zijn mogelijkheden aanwezig. Op het gebied van persoonlijke vaardigheden kan je denken aan communicatietrainingen op verschillende niveaus, management development programma’s maar ook Business English.

HOE ZIET JOUW EMPLOYEE JOURNEY ERUIT?

PERSONAL DEVELOPMENT, HUMAN DEVELOPMENT EN MANAGEMENT DEVELOPMENT

Bij Van Oers bieden we diverse persoonlijke ontwikkelingstrajecten aan. Voor junioren is dit het personal development waarbij we kijken wat jouw sterke en minder sterke softskills zijn. Het human development gaat hier verder op in en gaat al meer richting het ontwikkelen en in kaart brengen van jouw leidinggevende capaciteiten. Het management development is het traject wat je doorloopt als jij manager wordt van een team en stoomt je klaar om eventueel partner te worden. Wat zijn jouw kwaliteiten als manager en waar moet je op letten en aan denken?

ZIJ GINGEN JE VOOR

Young Professional - Roy Verspui

Professional - Vera de Jong

Senior Professional - Wouter Kruisifikx