ADVISEUR LOONBELASTING EN SOCIALE ZEKERHEID

Als Adviseur Loonbelasting en Sociale Zekerheid ben je de specialist voor onze klanten, waar het gaat om vraagstukken op het gebied van loonbelasting en sociale zekerheidswetgeving. Jouw kennis in dit vakgebied is breed en actueel. Je bent een klankbord voor de klant en je weet de behoeften te vertalen naar praktische oplossingen.
 

DIT HEB JE

 • Afgeronde Universitaire studie Fiscaal Recht of Fiscale Economie
 • Ervaring als Adviseur Loonbelasting en Sociale Zekerheid
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en een goede dosis verantwoordelijkheidsgevoel en betrokkenheid bij Van Oers en haar relaties
 • Een persoonlijkheid die zich kenmerkt door klantgerichtheid, meedenkend, daadkrachtig, nauwkeurig, pro-actief en prettig in het contact

DIT KAN JE

 • Beoordelen en adviseren van klanten op het gebied van de werkkostenregeling
 • Aanvragen van 30% regelingen
 • Opstellen van salary splits
 • Beoordelen van premie- en verzekeringsplicht van de klant
 • Begeleiden bij en opstellen van werknemersparticipatieplannen
 • Adviseren van klanten op het gebied uitruil van arbeidsvoorwaarden
 • Begeleiden van fiscale controles en boekenonderzoeken

DIT KRIJG JE

 • Groei, zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak via de Van Oers University, ons eigen opleidingsinstituut
 • Vrijheid en ruimte om je eigen ideeën in te brengen en uit te voeren
 • Marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaardenpakket
 • Verjaardagen én successen worden gezamenlijk gevierd
 • De mogelijkheid om thuis te werken en de middelen om een goede thuiswerkplek in te richten
 • De deuren van onze directieleden staan altijd open. Zij helpen je waar ze kunnen
 • Werken in een persoonlijk, hecht team van professionals

WORD JIJ ONZE NIEUWE ADVISEUR LOONBELASTING EN SOCIALE ZEKERHEID?

Je komt te werken in een hecht en ambitieus team van professionals op de vestiging van Van Oers in Breda. Wij bedienen met name klanten in de regio. Ontwikkeling is een belangrijk aspect binnen onze organisatie. Niet alleen op het gebied van vakkennis, maar ook op persoonlijk vlak. Wij geven je dan ook alle ruimte en mogelijkheden, zodat je blijft groeien. Ben jij de betrokken adviseur, die precies de juiste oplossingen weet aan te dragen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Van Oers is één van de grootste accountancy & advies kantoren in West-Brabant. We zijn gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies, loonadvies, corporate finance, administratieve en juridische dienstverlening. We kiezen bewust voor het werken vanuit lokale kantoren dicht bij klanten. Bij ons ervaar je elke dag wat je werk betekent voor ondernemers, de lokale economie en de samenleving. Echte verbondenheid, zakelijk én maatschappelijk, is daarbij de basis. Iedere klant bij Van Oers heeft een eigen contactpersoon. Iemand die de dagelijkse cijfers én de lange termijn kent. Met de inzet van specialisten komen we tot de beste oplossing, altijd vanuit inleving en een ondernemende instelling. We hechten veel waarde aan een plezierige werksfeer. Als dat ook jou aanspreekt, maken we graag kennis.

VAN OERS IN ÉÉN ZIN

"Bourgondisch, Brabants, Vooruitstrevend"

JEZELF BLIJVEN ONTWIKKELEN

Blijven ontwikkelen vinden we erg belangrijk. Daarom bieden we je coaching en training op maat aan. Zo kun jij de juiste stappen zetten in jouw loopbaan en blijft onze dienstverlening op het hoogste niveau. Groei en ontwikkeling zit diep geworteld in onze bedrijfscultuur en leertrajecten worden gefaciliteerd door onze eigen Van Oers University.

DRIE VRAGEN AAN MARLEEN VAN LOON

Hoe zou je de sfeer bij Van Oers beschrijven?

Van Oers is zeker géén accountantskantoor dat we kennen van de vooroordelen zoals saai, stoffig en formeel. Van Oers is juist een gemoedelijk informeel Brabants kantoor met een toegankelijke en gezellige sfeer. Bij Van Oers wordt hard gewerkt, maar ook hard gelachen. De combinatie van hard werken en hard lachen, maakt het een prettige werkomgeving. Er moet gewerkt worden, maar wel met plezier!

Welk advies geef je toekomstige collega’s?

Grijp je kansen en profileer jezelf! Van Oers geeft veel mogelijkheid tot ontwikkelen, maar je moet het zelf doen. Dus neem initiatief, laat jezelf zien, denk goed na over wat je wel/niet wil en bespreek dit. Op deze manier kun je bij Van Oers een heel mooie carrière maken, waarbij je jezelf maximaal kunt ontwikkelen en nog meer van toegevoegde waarde kunt zijn bij Van Oers! Win, win!  

Mooiste ervaring bij Van Oers

Denkend over een antwoord op deze vraag schieten er veel mooie momenten door mijn hoofd. Vrijdagmiddagborrels, personeelsuitjes, grootste lol met collega’s over het versturen van complimentenkaartjes en niet te vergeten de kerstborrels. Om maar wat dingen te noemen! Maar in the end is het werken bij Van Oers een ervaring op zich, zeker als ik kijk hoe ik binnenkwam toen ik begon met werken bij Van Oers en hoe ik me heb ontwikkeld tot waar ik nu sta. Een mooie ervaring om die ontwikkeling te mogen maken bij Van Oers, met als hele leuke bijkomstigheid de gezellige uitjes en borrels met leuke collega’s!

ZIEN WE JOU BINNENKORT?